Sjetite se riječi g. Galineca i g. Samodola kako je rekao da će se tržište hladiti, mislim da se o tome radi. Dosta trvtki posluje ispod očekivanja, čak i puno gore. Možda i sve samo s jednom namjerom, ohladiti investitore od daljnjih kupovanja dalekih očekivanja.
darko09:
”
Čini se da je za KOEI 650,00 prihvatljiva cijena za kupoprodaju.
”
Što se pod ovim konkretno misli? Šta one niže ili više od ove nisu bile dobre za kupoprodaju?
To znači da je od 1337 protrgovanih dionica , 1227 prošlo po 650 , a 10 kom po 648. Znači da je 650 kn dobra cijena za prodavatelje i kupce. Da li je sad jasno ?
pa kojoj to tvrtki je u interesu ohladiti investitore i investicije i zašto
Sjetite se riječi g. Galineca i g. Samodola kako je rekao da će se tržište hladiti, mislim da se o tome radi. Dosta trvtki posluje ispod očekivanja, čak i puno gore. Možda i sve samo s jednom namjerom, ohladiti investitore od daljnjih kupovanja dalekih očekivanja.
Evo opet se pokupio sav PBZ do 1150 , isti scenarij od jučer, slaba trgovina cijeli dan a onda kada je bila dovoljna količina na prodaji ispod 1150 sve se pomelo….. zanimljiv način skupljanja…. [smiley2]
pa kojoj to tvrtki je u interesu ohladiti investitore i investicije i zašto
nisam rekao rekao investicije nego investitore, a to je velika razlika i to je moguće napraviti
Mene ne mogu ohladiti kad su u pitanju dionice koje me zanimaju, hi,hi,hi
koliko su crobex i vin danas))??
Crobex za sada +0,36
evogaopet:
”
darko09:
”
Čini se da je za KOEI 650,00 prihvatljiva cijena za kupoprodaju.
”
Što se pod ovim konkretno misli? Šta one niže ili više od ove nisu bile dobre za kupoprodaju?
”
To znači da je od 1337 protrgovanih dionica , 1227 prošlo po 650 , a 10 kom po 648. Znači da je 650 kn dobra cijena za prodavatelje i kupce. Da li je sad jasno ?
recimo da je [smiley2]
izgleda da vrijeme za “deratizaciju” polako istječe, gledajući danas neke druge dionice imam lagani osjećaj da idući mjesec ulazimo u drugu fazu (kraj godine i nije tako daleko).
PODR danas ostvarial 7,55 milijuna kuna prometa što je nešto manje od jučerašnjih 10,52 milijuna kuna, što je daleko iznad dnevnog prosjeka, u kumulativi to je zaista velik volumen… što definitivno govori o ulasku većih igrača (najverpjatnije fondova)
VIRO je danas imao značajnih 4,16 milijuna kuna prometa, što je također značajan promet i dosta veći od dnevnog prosjeka u zanjih mjesec dana netko je dobro iskoristio nervozu kratkoročnih ulagača u VIRO i dobio značajnu svotu po niskoj cijeni,
ELPR nakon prošlotjednih rekodnih 6,75 milijuna kuna u samo jednom danu (petak) danas je imao promet od samo 200 000 kuna, što je najvjerujatnije zbog kratkotrajne obustave, no izgleda da je testiranje ove dionice pri kraju i da su investitori testirajući cjenovnim oscilacijama prepoznali potencijal i pojedini dobro ušlu očekujući već naočigled jasan scenarij preuzimanja i prateće efekte …