Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sjetite se riječi g. Galineca i g. Samodola kako je rekao da će se tržište hladiti, mislim da se o tome radi. Dosta trvtki posluje ispod očekivanja, čak i puno gore. Možda i sve samo s jednom namjerom, ohladiti investitore od daljnjih kupovanja dalekih očekivanja.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

darko09:

Čini se da je za KOEI 650,00 prihvatljiva cijena za kupoprodaju.

Što se pod ovim konkretno misli? Šta one niže ili više od ove nisu bile dobre za kupoprodaju?

To znači da je od 1337 protrgovanih dionica , 1227 prošlo po 650 , a 10 kom po 648. Znači da je 650 kn dobra cijena za prodavatelje i kupce. Da li je sad jasno ?

pa kojoj to tvrtki je u interesu ohladiti investitore i investicije i zašto

Sjetite se riječi g. Galineca i g. Samodola kako je rekao da će se tržište hladiti, mislim da se o tome radi. Dosta trvtki posluje ispod očekivanja, čak i puno gore. Možda i sve samo s jednom namjerom, ohladiti investitore od daljnjih kupovanja dalekih očekivanja.

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Evo opet se pokupio sav PBZ do 1150 , isti scenarij od jučer, slaba trgovina cijeli dan a onda kada je bila dovoljna količina na prodaji ispod 1150 sve se pomelo….. zanimljiv način skupljanja…. [smiley2]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

koliko su crobex i vin danas))??

pa kojoj to tvrtki je u interesu ohladiti investitore i investicije i zašto

nisam rekao rekao investicije nego investitore, a to je velika razlika i to je moguće napraviti

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Mene ne mogu ohladiti kad su u pitanju dionice koje me zanimaju, hi,hi,hi

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

koliko su crobex i vin danas))??

Crobex za sada +0,36

evogaopet:

darko09:

Čini se da je za KOEI 650,00 prihvatljiva cijena za kupoprodaju.

Što se pod ovim konkretno misli? Šta one niže ili više od ove nisu bile dobre za kupoprodaju?

To znači da je od 1337 protrgovanih dionica , 1227 prošlo po 650 , a 10 kom po 648. Znači da je 650 kn dobra cijena za prodavatelje i kupce. Da li je sad jasno ?

recimo da je [smiley2]

Stigao tjerač miševa na KOEI. Nekako nije baš djelotvoran…

izgleda da vrijeme za “deratizaciju” polako istječe, gledajući danas neke druge dionice imam lagani osjećaj da idući mjesec ulazimo u drugu fazu (kraj godine i nije tako daleko).

PODR danas ostvarial 7,55 milijuna kuna prometa što je nešto manje od jučerašnjih 10,52 milijuna kuna, što je daleko iznad dnevnog prosjeka, u kumulativi to je zaista velik volumen… što definitivno govori o ulasku većih igrača (najverpjatnije fondova)
VIRO je danas imao značajnih 4,16 milijuna kuna prometa, što je također značajan promet i dosta veći od dnevnog prosjeka u zanjih mjesec dana netko je dobro iskoristio nervozu kratkoročnih ulagača u VIRO i dobio značajnu svotu po niskoj cijeni,
ELPR nakon prošlotjednih rekodnih 6,75 milijuna kuna u samo jednom danu (petak) danas je imao promet od samo 200 000 kuna, što je najvjerujatnije zbog kratkotrajne obustave, no izgleda da je testiranje ove dionice pri kraju i da su investitori testirajući cjenovnim oscilacijama prepoznali potencijal i pojedini dobro ušlu očekujući već naočigled jasan scenarij preuzimanja i prateće efekte …

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

New Report

Close