pročitajte prvi članak u Biznisu ako tko nije. Fondovi su puni love…itd. uskoro letimo u nebo.[thumbsup]
kaže mi broker da je danas zadnji voz za neke dionice. Pbz, Dlkv, Kabu , Hdel i dalje neću reći. [thumbsup]
“Uzmi zadnji voz za Čačak,
put je veoma dugačak,
isplati se kada stigneš,
psihički se odmah digneš”
[yawn][lol]
e parodije BDI buja ko lud a nasi brodari potonuli.Gdje je sad Gatara i ostali koji su tolko brujili[angry]
Nemere ovo nazad priko 4000. Jos ce dole.
Meni je broker onomad reka da ne kupujen Inine pakete[cry]
Tako je. Pitaj njega, on zna. Prodaj, ne pitaj za cijenu, jer ćeš ionako uskoro ostati skroz bez novaca. Bolje ipak nešto spasiti, ne?
1300 kom na 590 bidu Jadroplova!! [cool]
Baš zato što ljudi misle da će biti tako, biti će drugačije. Taj film još nismo gledali.[lol]
evo, ja ga gledam…možda ne gledamo film na istom kanalu…
pipka se po asku da se popravi malo krvna slika…sutra opet isto…
blento: ” Nemere ovo nazad priko 4000. Jos ce dole. Meni je broker onomad reka da ne kupujen Inine pakete[cry] ” Tako je. Pitaj njega, on zna. Prodaj, ne pitaj za cijenu, jer ćeš ionako uskoro ostati skroz bez novaca. Bolje ipak nešto spasiti, ne?
i majstor potopi VARTEKS…
kaže mi broker da je danas zadnji voz za neke dionice. Pbz, Dlkv, Kabu , Hdel i dalje neću reći. [thumbsup]
Tu bi stali i zaokruzili tvoj portfelj, eventualno jos DDJH, je li tako?[lol] [lol]
Jel reko jos jel treba iskocit ili uskocit?
@Febo care imas li ti kakve pare ?
mnogo se trzi daj da ti ih Zubi sprzi
-2.67 napredujemo ili ……………………………………………………
“Joj što volem ove dejonce, ovo bolje od seksa….”[lol]
-2.67 napredujemo ili ……………………………………………………
Pa mi smo stvarno čudo ako ovo zovemo napretkom? Padne Crobex 200 bodova pa se vrati 100 i završimo u minusu 2-3 posto! Svaki dan tako napredujemo!