toka:
”
luki007: ” Uskoro će i SAnaderu i cijeloj vladi postati vrlo neugodno, počet će packe sa svih strana zbog ove situacije. Stanje na tržištu kapitala odraz je kompletnog stanja u državi. Je, slažem se …………stanje na burzi je ogledna slika stanja hrvatskog gospodarstva ! Al hebe se njima, nemreš to reć lopovu, nema koristi od toga ! ” IDEMO DALJE[lol]
”
IDEMO DOLJE
[bye][lol]
od 23.11.2007. godine i nikako stati, trend stalan [smiley]
ja sam za to da se svi gubitci iz trgovanja vrijednosnim papirima u 2008. priznaju kao porezna olakšica te
isplate kroz povrat poreza građanima
[lol] [proud]
ja sam za to da se svi gubitci iz trgovanja vrijednosnim papirima u 2008. priznaju kao porezna olakšica te isplate kroz povrat poreza građanima [lol] [proud]
Izaslo ti FI od drvinja febo, to imas ako se sjecam?
ajd febo, baci neki haiku na temu crobexa
“spustio se sa snjegom okupanih vrhova
moja bol je prevelika”
jako je mirno i čeka se na koju stranu će prevagnuti. ili i dalje klizimo ili stagniramo ( ne usudim se reći da bi krenuli gore) [cool][cool][cool]
Nemoj ni pokušavati spominjati riječi tipa idemo gore, lagano mi se diže, diže nam se i sl. da nebi to netko drugačije protumačio.[lol]
Piše business da su nam ovo “spasitelji mirovinci” zakuvali.Također se da iščitati kako su neki znali šta će se desit pa nam sad sole rane po forumima.Imaš insajd da izlaze mirovinci i izađeš,posli pričaš o TA,FA i kako si ti šestim čulom osjetia[cool]
Piše business da su nam ovo “spasitelji mirovinci” zakuvali.Također se da iščitati kako su neki znali šta će se desit pa nam sad sole rane po forumima.Imaš insajd da izlaze mirovinci i izađeš,posli pričaš o TA,FA i kako si ti šestim čulom osjetia[cool]
[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
febo: ” ja sam za to da se svi gubitci iz trgovanja vrijednosnim papirima u 2008. priznaju kao porezna olakšica te isplate kroz povrat poreza građanima [lol] [proud] ” Izaslo ti FI od drvinja febo, to imas ako se sjecam?
ma imam k..c, to sam te za.ebavao. Drvenjaču inaće imaju samo njihovi večinski vlasnici i nitko drugi,a
ja,na žalost, nisam jedan od njih
Europa se zeleni, jao meni……….
Vaš link
Pazi sad odbijanca. Pa ne možemo ostati na ovim razinama. Ovo je šuplje dno dna….