Mi ne idemo nikud i ne radimo ništa,
Mi smo jedna velika hipnotisana gomila…
pam parampam pam pam
[lol] [lol] [lol]
luki,
daj javi Todi da srlja u propast. Treba tebe imati za savjetnika. barem tene svi vovdje znaju kao dežurnog paničara. Pogledati tvoje postove u zadnjih 3 tjedna je dovoljno za laskavu titulu
Hvala gdin, Biliću, nije to ništ, tek sam počel…………….mogu ja i puuuuuuuuuno bolje !
HT-R-A 275,56 292,50 291,53 -0.83 % down 53.892 15.323.904,88 izgleda da se HT budi…..
Budi se istok i zapad,
budi se sjever i jug…
tralala la la la
[yawn]
http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/svijet/svjetska-trzista-dionica-u-sijecnju-na-gubitku-5.200-mlrd-dolara,8348.html Mislim da je ove godine Crobex rekorder u svijetu po negativnom minusu indeksa.
Prošle je godine bio među 5 najbrže rastućih indeksa u svijetu, pretjerujete.
Molim te nemoj bolje od ovoga. dati ću ti jednu dionicu Pounja, ako promijeniš svoju priču i kreneš u pozitivu. Nije puno, ali čovjeka u ova teška vremena veseli………
luki, daj javi Todi da srlja u propast. Treba tebe imati za savjetnika. barem tene svi vovdje znaju kao dežurnog paničara. Pogledati tvoje postove u zadnjih 3 tjedna je dovoljno za laskavu titulu Hvala gdin, Biliću, nije to ništ, tek sam počel…………….mogu ja i puuuuuuuuuno bolje !
Mi ne idemo nikud i ne radimo ništa,
Mi smo jedna velika hipnotisana gomila…
pam parampam pam pam [lol] [lol] [lol]
Al’ ja znam ključ, ja poznajem tu bravu
Otključaću i staviću ti svašta u glavu [bye]
Uskoro će i SAnaderu i cijeloj vladi postati vrlo neugodno, počet će packe sa svih strana zbog ove situacije.
Stanje na tržištu kapitala odraz je kompletnog stanja u državi.
Je, slažem se …………stanje na burzi je ogledna slika stanja hrvatskog gospodarstva !
Al hebe se njima, nemreš to reć lopovu, nema koristi od toga !
Nebudem zadovoljan s minusom od 1,5. Svatko tko je s tim zadovoljan je budala. tak svaki dan i odemo u propast. hoću da završimo danas u plusu. jasno! Inače idem na prosvjed.[cry]
plavi:
”
http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/svijet/svjetska-trzista-dionica-u-sijecnju-na-gubitku-5.200-mlrd-dolara,8348.html Mislim da je ove godine Crobex rekorder u svijetu po negativnom minusu indeksa.
”
Prošle je godine bio među 5 najbrže rastućih indeksa u svijetu, pretjerujete.
To nije istina, daj link.
febo: ” Mi ne idemo nikud i ne radimo ništa, Mi smo jedna velika hipnotisana gomila… pam parampam pam pam [lol] [lol] [lol] ” Al’ ja znam ključ, ja poznajem tu bravu Otključaću i staviću ti svašta u glavu [bye]
Haha bravo majstore bas sam mu to htio odgovorit..