Crobex: 3931.11 Promjena: -4.51%
blagi oporavak…
Čini mi se da smo mi glavni pokretač svjetske krize(recesije).Malo nas je al smo zaj…….[lol] [lol] [lol]
Ma koja smo mi stoka, za nepovjerovat!
I mi bi u EU, svašta !
zgubidan10:
”
sakai: ” ne izgleda lijepo. Mali ruse cijenu, a s vremena na vrijeme “pomogne” i neki veliki istresanjem po bidu (ako se bid nakupi). Koliki je sad crobex? ” -4.83
”
Necu tako… ak nije 6 % nismo nis napravili…kakvi su to socijalni padovi ispod 5 %…pih[lol]
Bice sutra,ajd dođi na kavu……………….
http://www.bloomberg.com/markets/stocks/wei_region2.html
Vrlo interesantno. Od stotinjak indeksa, samo je naš 5% u minusu. Niti jedan drugi nije ni 2%
Očito nisi čitao da se Italija približava našoj obali sudarit ćemo se jednoga dana.
Ništa neće ostati od lijepe naše. Zato panika.
Svaka pohvala svim onim dioničarima koji su pokleknuli pred globalnim trendovima i daju dionice 20 – 30, pa čak i do 60 – 70 % ispod cijene..siguran sam da sad trljate ruke od sreće kad ste uspjeli tako dobro prodati[lol] !!![wink]
Molio bi ove majmune koji prodaju KOEI, da budu frajeri,pa da spuste do 200 kn . Tamo je moj nalog.Kad ste mi mogli uvalit na 1000 kn mozete i na 200,ko vas xebe[angry]
Ako kupis isti broj komada kao i na 1000 kuna. Prosjek bi ti tada bio okruglo 600 kuna.
Sam u pravu? [thumbsup]