Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
toka,
LookaBorna: ”
toka,
ja sam za uvodenje PKD-a ionak sam puko i idem na socijalnu pomoc kukat kak mi je tesko a odnekud se sve to mora finncirat
najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom
Bila nekad serija Vruč vetar a počimala sa pesmom: ” Jednom odleteće ptice ulice naše ostaće bez sunca……”
A refren bijaše: “A sad adio…..” [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Inače danas bi mi trebao biti riješen margin,prije nego išta kupim uletiću u margin call………..
krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....
Ovo je za anale!
Prostak!!
OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep
Kako bi nam pomoglo da se danas objavi:
1.Kupnja Migrosa
2.Smanjenje kamata
3………………………………
3. AMERIKA I ENGLESKA POSTALA ZEMLJA PROLERSKA
...nije u šoldima sve...
1.Kupnja Migrosa
2.Smanjenje kamata
3………………………………
3. Da se mirovinski fondovi uključe jačim intenzitetom.
[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]
Kak ne… pa morate razumijet psihologiju ljudi… svi su ko krda kad ide up, ali još veća su krda kad ide down…
veliki dio krda su na konacnom odrstrelu i nece nam se vise vratit, sretno im bilo od pentije nece tvrdo kakiti.
kad drzava proglasava bankrot, kad nemoze financirat penzije i drzavne sluzbe?
najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom
1.Kupnja Migrosa
2.Smanjenje kamata
3………………………………
KOC je izjavio da je kupnja u zadnjoj fazi pregovora,kamate neće toliko utjecati,ali bi bilo dobro da nam pristigne 5-10 GFI…
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)
“Inače danas bi mi trebao biti riješen margin,prije nego išta kupim uletiću u margin call……….. ”
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]