jako puno drhtavih ruku
možda se malo opamete do kraja dana, jer na kraju opet cijene se koliko toliko vrate na realne razine
U povijesti je bilo ovakvih padova uzrokovanih panikom. Ne brinite, tržišta su se vraćala još više.
Ne veseli me ovaj pad, ali ako ce se zbog njega s naseg trzista razbjezat masa neukih investitora onda sam definitivno za…
Ovakav panicarski pad jos nikada nigdje nisam vidio… cak i srbi kojima se prakticki sprema rat u dvoristu nisu panicarili ovako [thumbsup]
kako komentirate da je u predizbornoj kampanji Sanader svaki predizborni skup otvarao s dionicama HT-a, Ine budućim IPO-ima a sada burza pala cca 35% a vlada niti sanader niti itko od ministara nije se udostojio da o tomu progovori ni riječi. A znamo da su najveći gubitnici glasači i to baš njegovi glasači.[undecid]
trend se okreće, ajd u šoping. ja kupio još 2 (dva) DLKV i nemam za kruh idućih mjesec dana. režem, pilim, kosim….[thumbsup]
Ne veseli me ovaj pad, ali ako ce se zbog njega s naseg trzista razbjezat masa neukih investitora onda sam definitivno za… Ovakav panicarski pad jos nikada nigdje nisam vidio… cak i srbi kojima se prakticki sprema rat u dvoristu nisu panicarili ovako [thumbsup]
kad od Srba na Belexu jako malo njih trguje, ostalo su im sve stranci a među inim i mnogi Hrvati