Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jako puno drhtavih ruku
možda se malo opamete do kraja dana, jer na kraju opet cijene se koliko toliko vrate na realne razine

Samo nemojte harakiri, počet će novi ciklus samo je pitanje kad?[bye]

Ko kupuje na ovim razinama, za koji mjesec postat će bogat čovjek ili …[undecid]

U povijesti je bilo ovakvih padova uzrokovanih panikom. Ne brinite, tržišta su se vraćala još više.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Koliki je Crobex?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

LEDO će danas porušiti sve rekorde. Margini na naplati

Ne veseli me ovaj pad, ali ako ce se zbog njega s naseg trzista razbjezat masa neukih investitora onda sam definitivno za…

Ovakav panicarski pad jos nikada nigdje nisam vidio… cak i srbi kojima se prakticki sprema rat u dvoristu nisu panicarili ovako [thumbsup]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

kako komentirate da je u predizbornoj kampanji Sanader svaki predizborni skup otvarao s dionicama HT-a, Ine budućim IPO-ima a sada burza pala cca 35% a vlada niti sanader niti itko od ministara nije se udostojio da o tomu progovori ni riječi. A znamo da su najveći gubitnici glasači i to baš njegovi glasači.[undecid]

dan je pametniji od noći

trend se okreće, ajd u šoping. ja kupio još 2 (dva) DLKV i nemam za kruh idućih mjesec dana. režem, pilim, kosim….[thumbsup]

3.923
-4.5%

No respect

Ne veseli me ovaj pad, ali ako ce se zbog njega s naseg trzista razbjezat masa neukih investitora onda sam definitivno za… Ovakav panicarski pad jos nikada nigdje nisam vidio… cak i srbi kojima se prakticki sprema rat u dvoristu nisu panicarili ovako [thumbsup]

kad od Srba na Belexu jako malo njih trguje, ostalo su im sve stranci a među inim i mnogi Hrvati

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

3.923
-4.5%

To bi bio recimo rekord u jednom danu,zar ne?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close