Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

misko: ” Meni ovo više ne izgleda loše, nema prodaje, nema kupnje, nema prometa ko zadnjih dana! Paničari se još istresaju i mogli bi već danas završiti s time! ” Ima dosta malih prometa po smiješnim cijenama, margin callovi..

Kolega Plavi, dao Bog da ste u pravu i da je to razlog. Ovo nema više veze sa ničim [bye]

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

Koji rokabili na smjesnim prometima[rolleyes]
Stvarno smo El dorado[undecid]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

blokada: belišće, koei, hdel, lkri, uljanik, zdenka, miv, hup zagreb,

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

luki007:

KOEI 770 kn

Pa kako ga nisu blokirali kad je bio na – 11 % nego su pustili trgovinu dalje i sad je na – 14%[undecid]

To je prema prosječnoj cijeni… blokiraju ga kad dođe u -10 % prema zadnjoj cijeni.

You either do it right or you get eliminated!

što se mene tiče, sad nek rokne sve do kraja…na razinu iz 2003., bar će se onda morat početi dizati..
ovo više nemam živaca gledati..

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Sad već 50% dionica ima do ATH rasti preko 100%

Hell is Empty and all the Devils are Here

misko:

Meni ovo više ne izgleda loše, nema prodaje, nema kupnje, nema prometa ko zadnjih dana! Paničari se još istresaju i mogli bi već danas završiti s time!

Ima dosta malih prometa po smiješnim cijenama, margin callovi..

da to je to, došlo ponedjeljkom na naplatu tj realizaciju margina….[lol]

dan je pametniji od noći

blokada: belišće, koei, hdel, lkri, uljanik, zdenka, miv, hup zagreb,

da samo MIV je jedini od njih uz gornjoj blokadi, za ne vjerovat

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

pogledajte indexe sa drugih burzi
pola pozitivno, a pola jako mali pad
kod nas ima izgleda najviše paničara
naš crobex puno jače pada

tu najviše crobex spušta najveći promet na HT-u
tu je najviše početnika, na žalost za cjelokupnu sliku i burzu

misko: ” Meni ovo više ne izgleda loše, nema prodaje, nema kupnje, nema prometa ko zadnjih dana! Paničari se još istresaju i mogli bi već danas završiti s time! ” Slažem se, miško. I meni se čini da su zadnji trzaji

Pitanje je trenutka kad će netko sve ovo počistit, jesi vidio navlakušu na ATPL? Jedna dionica na 2480? Ali im nije baš prošla, nema puno njih koji daju jeftinije! Ja ću po još petnaestak komada, samo dvojim da li to ili još jednu Ingricu!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Evo i KOEI je u blokadi [huh]…

You either do it right or you get eliminated!

luki007: ” KOEI 770 kn ” Pa kako ga nisu blokirali kad je bio na – 11 % nego su pustili trgovinu dalje i sad je na – 14%[undecid]

Računa se srednja vrijednost. Ma nemoj ni pitati.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

New Report

Close