Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Atlantska mi je jaka danas, 180k prometa.
Kaj su istresli kaj su imali ili …. [undecid]

Kaj se dogodilo s HDELom [huh… blokada s -28 %, a samo 3 naloga ostala na bidu [sad].

You either do it right or you get eliminated!

4000 smo dotakli

Haha evo neko je srusio atpl sa 1 dionicom na 2480.. To je prica danasnjeg dana.. Ljudi ne budite ovce[undecid]

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Crobex: 4002.72 Promjena: -2.64%
ispravak

http://www.youtube.com/watch?v=UrU5t6ab7Vo

ovo je kao vremeplov, još malo i vratit čemo se u 2006.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Crobex: 4002.72 Promjena: -2.64%

Evo ga , crobex 3994 !

-2,76

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

probili smo 4000

prodaju samo mali i to uglavnom oni koje je opalio ovaj forum.

Ne znam zašto neki od vas misle da ako se na forumu piše idemo dolje da će svi počet prodavat, a ako idemo gore da će svi počet kupovat… ne kužim kakve to veze ima. Onaj tko ne može samostalno prosuđivati o situaciji na tržištu ne treba niti ulagati IMHO. Sumnjam da su takvi ljudi u značajnijoj mjeri ulagali u išta osim u HT i INU eventualno…

You either do it right or you get eliminated!

HT 282 kn
INGR 36 355 kn

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Kad se zaustavljamo sad kad smo probili 4000 bodova.
Nigdje se neoglašavaju naši vrsni analitičari po medijima i web stranicama, gdje su ti ugledni financijski stručnjaci da nabace kakav komentar na nastalu nam situaciji.

New Report

Close