Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Po nalozima …………….ode danas sve u PIČ.U MATER..U !!!

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

A štasi drugo očekivao za danas? Čudesni, ničim izazvani rast?

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

I ono malo kupnje što je bilo prošli tjedan……danas se povuklo !!!
Danas bolje ne gledat burzu !

A po skrivenim količinama ode danas gore.[rolleyes][rolleyes][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Upaljeno mi grijanje a meni nesto hladno i sav sam neki nikakav[angry]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Vidim nitko ne spominje Kinu i njen start burzi. Ovo je za popi…!

Ima li koja burza koja je pala više na svijetu od naše? danima čekam taj odgovor. Znači da nije. Pošto ih nismo dosad pratili zašto bi sad. a evo Evropa se oporavlja i opet će okrenuti u zeleno. No ne mogu vani stalno gore kao ni mi stalno dolje.

I ono malo kupnje što je bilo prošli tjedan……danas se povuklo !!! Danas bolje ne gledat burzu !

Da , cijeli je svijet crven i gdje je tome kraj,
nije nam lako zaista ali me živo interesira sada pa koliko to još može dolje a bogami može i –očito hoče-i to znatno[pray]

Gledam 30-ak dionica na Gledalici i ako usporedim sa ovime što ste rekli dolazim do zaključka da mi Gledalica baš i ne radi kako treba[proud]!
A što se tiče naloga na kupnji vidim da npr. kod ATGR i Adrisa dolaze nalozi na kupnju, a nestaju sa prodaje[tongue]…

HT ide ispod 290 kn……..i to debelo !
Samo je 9 500 kom na kupnji !

HT ide ispod 290 kn……..i to debelo !
Samo je 9 500 kom na kupnji !

Što tebe zapravo brine?

Hell is Empty and all the Devils are Here

Ništ ! Tebe ?

ZA danas ne izgledaju dobro ovi nalozi na kupnji, prodaja se danas izazvana panikom odvažila ići još niže na pojedinim dionicama. Nadam se da danas ne vrijedi ona po jutru se dan poznaje. Mislim da ću danas u šetnju jer nemam živaca ovo pratiti.

New Report

Close