Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

optimist:

PTKM bi mogla lijepo potegnut danas, a i SLDM će počet skupljat preko burze, treba jim još 3%.[smiley2]

evo potegnula je…. cak do 217,00… nadam se da vise nece tako potezati

Da,mogla bi potegnuti i do 210 😉

I love this game

Arap:

optimist:

PTKM bi mogla lijepo potegnut danas, a i SLDM će počet skupljat preko burze, treba jim još 3%.[smiley2]

evo potegnula je…. cak do 217,00… nadam se da vise nece tako potezati

Samo polako, nije još kraj dana…Zaključna će bit merodavna..sad je vrijeme kupnje..

Danas od izvješća ni I. Još dva dana je rok, a još ih puno nije dalo izvješće. Bit će sutra tiskanac.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Samo polako, nije još kraj dana…Zaključna će bit merodavna..sad je vrijeme kupnje..
[/quote]

Da,to je samo moja zelja,jos bi malo kupovao.. 😛

I love this game

jel to čika samodol stavio crveni x na ELPR?

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Izgleda da jest

Zna li se zašto?

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

To ni Manitu izgleda ne zna.

Živjelo naše slobodno tržište [smiley7]

Danas od izvješća ni I. Još dva dana je rok, a još ih puno nije dalo izvješće. Bit će sutra tiskanac.

Nažalost, ovo s izvješćima je tužna priča. Nema sankcija protiv onih što ne predaju, tako da ih većinu baš briga što će zakasniti. Čast izuzecima !

Za neke me iznenađuje jer nikad ne predaju zadnji, već nekoliko dana prije, ali izgleda da će sad biti ipak zadnji. Za neke znam da predaju zadnji dan, a za recimo Lošinjsku plovidbu, ona uvijek predaje kasnije nekoliko tjedana od predviđenog.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

a mnogi predaju iza zadnjeg dana…

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

New Report

Close