Prilog za raspravu – komentari ?
Vaš link
U kojij ste fazi ?
Conan O’B: ” Bull trap ili oporavak? ” oporavak ———-stagnacija i dolaze izvjesca i polako uppppp
Moj dragi kolega ,zar Vam ovo do sada nije dovoljno da shvatite da to nema nikakve ama baš nikakve veze sa fundamentima , a još manje sa ilo kakvim povoljnim FI izvješčima , stoga se čudim ko ” cigo bijelom kruhu”
Vašoj tvrdnji.
Moje je stanovište da ovo sve ima veze sa glavnim manipulatorima na tržištu, a to su FONDOVI, koje HANFA ne kontrolira ili se u svojoj kontroli ponaša poput noja sa glavom u pijesku.
Ako nisam bio dovoljno jasan , nadalje stojim na raspolaganju.
Smrt fašizmu i manimupulacijama , dakako i neznanju i vladanju neznalica.
Pozdrav.
Mislim da je ovo danas bilo dno dna, ipak… pokoja dionica možda ode i na vječne poljane drugi tjedan, ali sve u svemu, dotjeralo se cara do duvara i ako bi se otišlo dalje, rušimo taj duvar (zid), a onda je poplava i točka s koje nema povratka… nadam se samo da netko odozgora vidi ovo sve i da će znati kad treba stati, kao danas na HT-u.
Koliko smo nisko – kao prošle godine u ovo vrijeme na većini dionica – možemo ove godine ponoviti prošlu! [smiley] i to bez ponavljanja istih pogrešaka! [lol]
Malo šale nije na odmet nakon ovakvog dana kad su mi u jednom trenu iza 14 h suze počele ići na oči same od sebe, iako su mi živci bili OK… [embarass]
Hej , ljudi interesantno da Rohatinski, Samodol, Sanader i MEsić ništa ne poduzimaju obziron na trenutna kretanja na burzi, več svojom neaktivnošču podupiru FONDOVSKE manipulacije istim kao glavnim Trade makerom.
Kao da je stanje sasvim redovno, pa u kojoj ja to državi živim ???????
Smrt fašizmu i 5-oj brzini.
Najveći gubitnik je s “prinosom” od -29,29 posto Prospectus Global Equity fond, a prati ga s -13,8 posto OTP indeksni fond. Najmanje gubitke, koji se ipak mogu nazvati velikim uspjesima, zabilježili su AC Balkan (-5,62 posto) i Select Europe (-5,84 posto).
vise na
http://www.vecernji.hr/home/manager/3008349/index.do;jsessionid=DB753E256A0C6764C4B19E7C6755CB1E.1
moderator molim da mi objasnite iz kojih cenzutoroloških razloga nestaju moji postovi ?????, ako nastavite sa tom i takvom cenzurom isključiti ču se sa ovog Foruma
Pozdrav.
Deutsche Bank u šopingu nakon krize drugorazrednih kredita
Bull trap ili oporavak?
Bravo Konane, ja sam sebi ovo pitanje postavio u 16.01. I nemam odgovora.
Conan O’B:
”
Bull trap ili oporavak? ”
Bravo Konane, ja sam sebi ovo pitanje postavio u 16.01. I nemam odgovora.
Ni ja nemam odgovor ali i dalje mi se ne svidja situacija na bidovima na vecini dionica. Izuzetak mali su INA, HT i INGR. Necu coprati ali ovo zadnjih sat vremena mi izgledalo kao friziranje crobexa da zgleda ljepse neg sto realno jest.
Mislim da je ovo danas bilo dno dna, ipak… pokoja dionica možda ode i na vječne poljane drugi tjedan, ali sve u svemu, dotjeralo se cara do duvara i ako bi se otišlo dalje, rušimo taj duvar (zid), a onda je poplava i točka s koje nema povratka… nadam se samo da netko odozgora vidi ovo sve i da će znati kad treba stati, kao danas na HT-u. Koliko smo nisko – kao prošle godine u ovo vrijeme na većini dionica – možemo ove godine ponoviti prošlu! [smiley] i to bez ponavljanja istih pogrešaka! [lol] Malo šale nije na odmet nakon ovakvog dana kad su mi u jednom trenu iza 14 h suze počele ići na oči same od sebe, iako su mi živci bili OK… [embarass]
Dragi i poštovani kolega, bojim sae da niste u pravu bez obzira što bi ja osobno želio da jeste, ali
“beskrajne su FONDOVSKE gluposti” tako da je nade sve manje, ovo sve su oni prouzročili, bilo bi preuljudno tvrditi da su to ev. režirali i inscenirali , jer za tako što nisu sposobni, mislim na voditelje, a Hanfa ih prešutno podržava.