Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ingra ce danas jos i u plus.
Bute vidli..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

blueman:

Plavi, jedino ja i ti hvalimo INGRU. Bute vidli nasu miljenicu kada krene i kada se budete krizali

Šta je je, ingra se super drži

Red je da se super drži nakon rokavele od skoro 50%

Hell is Empty and all the Devils are Here

Dobro priznajem da sam bio malo preskroman, može to nazad i bliže prema 40 000

Svakako dobro, bez obzira da li će support izdržat

Nema mog posta pa cu ga ponoviti.
Dakle, duze vrijeme se smucam po forumima, pa da i ja ubacim svojih 5 kuna u raspravu.
Prebacilo me prije 10 dana i krenuo sam u dokup.[undecid] Sta bi bilo da sam cekao danasnji dan.

AZ? Hvala, ne.

Evo ja vec se vratio dosta.
ATGR
INGRA

VART me hebe al nedam ga, to je osobno..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ingra ce danas jos i u plus. Bute vidli..

Lako za to, a u pon ?

fin_čovjek:

blueman:

Plavi, jedino ja i ti hvalimo INGRU. Bute vidli nasu miljenicu kada krene i kada se budete krizali

Šta je je, ingra se super drži

Red je da se super drži nakon rokavele od skoro 50%

A gle, zato će biti sve još slađe. Izlaze nesigurne ruke a skupljaju fondovi koji će ju dugoročno zadržati.
Kada tržište krene snažnije gore, mislim da će Ingra među prvima i najjače.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

gledam malo HT i razmišljam…loša je solucija bila građanima na IPO-u dati nešto ispod cijene, da ne kažem badava jer evo što se dogodi….
uopće…. sada sam protiv IPO-a… treba sve državno rasprodati uz konzultaciju struke ozbiljnim investitorima, i točka. Građani su ko konjska ili kravska balega, di se oni useru tu trava dugo dugo ne raste.

Scio me nihil scire

Tko ne fali. INGRa će uskoro dobiti raketu u guzici….[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Po mome mišljenju INA će se najbrže i najbezbolnije oporovati.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Nevjerojatno kako se INDG dodro drži !
Fenomen !

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Po mome mišljenju INA će se najbrže i najbezbolnije oporovati.

Uh, na osnovu čega baš INA?
Na osnovu psihološkog pritiska prodaje zaposlenika, ili na osnovi plačanja kta za ogromne kredite koje su digli, time smanjenja dobiti i dividende?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close