Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

odbijanac na 4002

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

KODT-P-A di je nestala kupnja, di se skriva ona…. BID- 0 ASK -1154

prevelik promet. sve pokupovano…

Minus se smanjuje zato što je hrpa dionica iz Crobexa blokirana.

I love the Smell of Profits in the Morning

Von Braun:

BLSC..do ponedjeljka…bye bye”

iskreno, mislio sam da ne će … bio je strong buy …

i mene prešlo, kupovao sam oko 1000 – 1060 a imao nalog i na oko 970 i majmun maknuo kao neće to danas…

Minus se smanjuje zato što je hrpa dionica iz Crobexa blokirana.

Nešto mora rast da bi krobi rastao

a raste

Crobex: 4056.63 Promjena: -2.66%

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

mogu vam reci da nisam izabrao lose dionice,sve se odlicno brane.Najveci pad mi ima 7.43% IPKK al on brzo ode gore.Ostale se vrte oko 3-5% ,vecina je blue chipovi i vidi se sto mirovinci brane.Ostale je pojela crna zemlja skup sa Todexom[cry]
upravo sam primjetio da su mi pojedine i narasle od juce.HT,atpl,ingra ,naravno od zadnje cijene zatvaranja

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

plavi:

Ingra se junački brani.Šta je je, od jučer kada smo se raspisali o fondovima i njihovim ulazima, više nije svejedno nekima.
Ja mislim da bi ovaj koji je kupio 100 komada danas po 40 000,trebao vratiti cjenu barem do 38 500 , kako će to pravdati inaće?
Malo navlačim ..[smiley]

A to nije nit tako teško, par paničara i to je to:

Prodaja:

37.500,00 1
37.890,00 1
37.898,00 1
37.899,00 3
37.900,00 2
38.000,00 2
38.550,00 3
38.970,00 4
38.990,00 6
39.137,00 1

Jesam rekao evo nam kupnje 48 komada po 37 500 na INGR.
Vratit će se, mislim da nema više iskrcaja tako velikih.[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Plavi, jedino ja i ti hvalimo INGRU.
Bute vidli nasu miljenicu kada krene i kada se budete krizali

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Jesam rekao evo nam kupnje 48 komada po 37 500 na INGR. Vratit će se, mislim da nema više iskrcaja tako velikih.[thumbsup]

Osim ako sami sa sobom ne trguju, kao i na mnogim dionicama.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Plavi, jedino ja i ti hvalimo INGRU. Bute vidli nasu miljenicu kada krene i kada se budete krizali

Previse bull trapova zadnje vrijeme, pa šutim i nadam se [undecid]

Dobro priznajem da sam bio malo preskroman, može to nazad i bliže prema 40 000

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Plavi, jedino ja i ti hvalimo INGRU. Bute vidli nasu miljenicu kada krene i kada se budete krizali

Šta je je, ingra se super drži

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

New Report

Close