Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ingra se junački brani.Šta je je, od jučer kada smo se raspisali o fondovima i njihovim ulazima, više nije svejedno nekima.
Ja mislim da bi ovaj koji je kupio 100 komada danas po 40 000,trebao vratiti cjenu barem do 38 500 , kako će to pravdati inaće?
Malo navlačim ..[smiley]

A to nije nit tako teško, par paničara i to je to:

Prodaja:

37.500,00 1
37.890,00 1
37.898,00 1
37.899,00 3
37.900,00 2
38.000,00 2
38.550,00 3
38.970,00 4
38.990,00 6
39.137,00 1

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Čudno kak nitko ne piše da se trend okrenuo, lupa se po asku..kupuje se a…?[bye]

Kak ne… pa ja to cijelo vrijeme govorim [thumbsup].

You either do it right or you get eliminated!

BLSC..do ponedjeljka…bye bye

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Mali odbijanac izgleda. Logicno s obzirom na nisku razinu na koju smo pali. U normalnim uvjetima bi ovo bio idealan trenutak za kupnju, ali s obzirom na globalnu klimu, ne predvidjam onaj predizborni scenarij kad se sve diglo u plus na kraju dana.

plavi: ” Aj reci, srbi u plusu. ” Što ćeš, pametniji narod
[/quote

Izgleda da su im pojedine dionicw ipak na dnu pa nemoze nego prema gore

Svi ćemo završit u autima ko na efodixovom avataru [shocked]

Ode INA još 20 kuna, polako šta ste navalili

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Svi ćemo završit u autima ko na efodixovom avataru [shocked]

Vidis, ja sam se unaprijed pripremio! [smiley]

Čudno kak nitko ne piše da se trend okrenuo, lupa se po asku..kupuje se a…?[bye]

Slažem se.. odlično ste i na vrijeme primjetili! samo isto mi nije jasno kako smo uspili doći do ovakvih minusa ako je u evropi stabilno sa blagim plusom[cry]

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

sampras: ” Sanader poslao pare da se HT obrani inače pade vlade. ” Koliko znam Sanader se nije ni udostojio komentirati trenutno stanje na burzi, kad je trebao glasove sjetio se i dionica i dioničara, a sada…bit ću kulturan i ne komentirati

Mnogi su bili i previše kulturni kada su ubjeđivali forumaše da ne drukaju za koga će glasati. Bilo je idemo dalje, idemo dalje, pazite imati ćemo porez. E sada evo nama bolje bi bilo da smo platili porez, barem bi bio porez na zaradu, a ovo je porez na budale.

BLSC..do ponedjeljka…bye bye

iskreno, mislio sam da ne će … bio je strong buy …

I love the Smell of Profits in the Morning

Netko na INI malo čisti

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

New Report

Close