Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I na mnogim drugim dionicama.

Izgleda da nekome još ne paše da Končar nastvi s rastom…

Na 655 na prodaji 2157 kom.

vjerujem da s koei treba pričekati FI, onda da prođe još par dana i na 750 smo (po nekom po meni uočenom skakanju), valjda

……a sto je s elektropromete…ima lu tko koju info…vec 6 milja.hmm…

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

čini se da tnsa danas nastavlja sa svojom pričom

ma evo kometnara radi: tnsa 5850, 2500000kn prometa, za 2 sata, jel se to pomakla ljestvica?

flyer: ” Izgleda da nekome još ne paše da Končar nastvi s rastom… ” Na 655 na prodaji 2157 kom.

Kaže meni broker , to bi moglo vrlo lako……

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

……a sto je s elektropromete…ima lu tko koju info…vec 6 milja.hmm…

pogledajte malo u temi ELPR … tamo sam dosta toga napisao … prepisujem strpljenje na recept za ELPR

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Meni se čini da se uskoro sprema nastavak ovog trenutno lošeg filma, a nastavak bih nazvao ” Imperija uzvraća udarac “.
Cijene padaju ( one koje padaju ) na vrlo malim prometima, promet je opčenito nizak.
To bi mogao biti vrlo lako signal fondovima da krenu u shoping.
Hajde , hajde, znamo mi da imate para.[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

A možda su se već davno iscrpili, digli cijene, i sad izlaze kada svi mislimo da ulaze.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Uvaljeno 5 komada podravke po bidu, ask na 485 i nitko ne spušta. Više nema deranja do te cijene. Morat će dignuti cifru.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

A možda su se već davno iscrpili, digli cijene, i sad izlaze kada svi mislimo da ulaze.

A gdje će onda fondovi sa toliko keša od Plive i još kažete možda sada izlaze???

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

ma fondovi su dali svojim managerima slobodno do idućeg ponedjeljka…da se svi odmore nakon ove iscrpljujuće prodaje plive, a i da još malo protresu drhtave ručice…

New Report

Close