Znam da ovo n ije stalo, ali očito je blizu dna.
Šta mislite kad smo ponovo na razinama s početka godine?
Prodajem alfu 159 2.4 jtd u vrhunskom stanju a poklanjam protona kupcu , i on je u skoro odličnom stanju već pogađate da mi je sutra rega za alfu. Neka neko ovo premjesti i kaže da ovo nije komentarr trgovanja[smiley] Tko je zadnji put upotrijebio ovakvog smajlića? Hebote, jedva sam ga našao na desnoj strani [bye] Eto sad sam ga opet htio stisnut ali otišla mi ruka na defaultani [bye] evo opet
Ajde daj, vozi bez registracije.
Ako te zaustave pokazi samo SDA izvjestaj, shvatit ce.
Jel se to vraćaju dlkv i atpl, a ht brani do iznemoglosti ili mi se pričinjava?
Ili se nema što kupit od blokiranih dionica ?
kolega,
ovo je jedan od većih bisera koji sam pročitao, a bilo ih je dosta.
Sanader poslao pare da se HT obrani inače pade vlade.
xmenergy: ” Prodajem alfu 159 2.4 jtd u vrhunskom stanju a poklanjam protona kupcu , i on je u skoro odličnom stanju već pogađate da mi je sutra rega za alfu. Neka neko ovo premjesti i kaže da ovo nije komentarr trgovanja[smiley] Tko je zadnji put upotrijebio ovakvog smajlića? Hebote, jedva sam ga našao na desnoj strani [bye] Eto sad sam ga opet htio stisnut ali otišla mi ruka na defaultani [bye] evo opet ” Ajde daj, vozi bez registracije. Ako te zaustave pokazi samo SDA izvjestaj, shvatit ce.
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Sanader poslao pare da se HT obrani inače pade vlade.
Koliko znam Sanader se nije ni udostojio komentirati trenutno stanje na burzi, kad je trebao glasove sjetio se i dionica i dioničara, a sada…bit ću kulturan i ne komentirati
Znam da ovo n ije stalo, ali očito je blizu dna. Šta mislite kad smo ponovo na razinama s početka godine?
početka koje godine???
Evo upravo zvali iz Podravske banke za margin cal,nastupio je a ne primaju KOEI[undecid]
evo …baš sam htio pitat ima li neko sa margin cal…. sretno kolega…
Ako se u ponedjeljak ovo ponovi zvat ćer i mene iz centar banke….
Valjda će INU primit…..
Ipak jedna dobra vijest: napisali smo 3000 stranica, a da to nismo ni primijetili![cool]
Eto, napisao bi legendarni M.K., sada silazimo stepenicama, spuštajući se u punu neizvjesnost, a da nismo ni zalupili vratima, već se spuštamo tako lirski pasivno, kao da nije riječ o opasnoj hamletovskoj igri![bye]
fin_čovjek: ” Znam da ovo n ije stalo, ali očito je blizu dna. Šta mislite kad smo ponovo na razinama s početka godine? ” početka koje godine???
2008