Prvo kad sam došao mislio sam da je neka zaje…cija ali očito nije, ne mogu vjerovati.
Srbija +1,09%![thumbsup]
Ma sram me što sam Hrvat u ovom trenutku…..[embarass]
Ali samo u ovom.
Narode ovakvi scenarij je bija samo pitanje vremena,banke smo prodali i svoj novčanik dali strancima pa nam oni diktiraju koliko će nam dat a koliko uzet.Prodani smo i sad nam uzimaju i zadnje kune na burzi i to ti je Europa u koju tako silno želimo ić,e pa meni ne treba bolje nova yuga nego stara kurv… Europa!
Prodajem alfu 159 2.4 jtd u vrhunskom stanju a poklanjam protona kupcu , i on je u skoro odličnom stanju
već pogađate da mi je sutra rega za alfu. Neka neko ovo premjesti i kaže da ovo nije komentarr trgovanja[smiley]
Tko je zadnji put upotrijebio ovakvog smajlića? Hebote, jedva sam ga našao na desnoj strani [bye]
Eto sad sam ga opet htio stisnut ali otišla mi ruka na defaultani [bye] evo opet
Počelo je [thumbsup]… sad nek svima bude žal kaj nisu kupili na ovim cijenama [tongue].
jeste li primjetili da više nitko ne spominje porez na kapitalnu dobit?[lol] [lol]
Da je uveden možda bi dobili povrat poreza poslije ovoga.
Evo upravo zvali iz Podravske banke za margin cal,nastupio je a ne primaju KOEI[undecid]
Sanader poslao pare da se HT obrani inače pade vlade.