Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hahahaha
Tehnika.
JA cu se strgati..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Puške u ruke

Hell is Empty and all the Devils are Here

Hajd’mo ljudi, hoćemo još koju blokadu pa da plačemo – ili da se smijemo – kako kome paše… da doživljaj bude potpun! [cry]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

ZTNJ se jedini zeleni 1009 + 1,82

Ja sam ponosan jer živim u povjesnom trenutku za burzu u hrvata.

Slazem se.
Ovo treba proci..
To ocvrscava, radi coveka od deteta..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Puške u ruke

Prodali su i puške. Borit ćemo se vilama, ja mislim.
Unazadit će nas u doba Seljačke Burze.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

ljudi pa koji vam je k, pa šta ste svi vi baš htjeli/morali ovih dana prodavati pa da vas je ovo nešto pogodilo??? uopće mi nije jasno kako netko može tako gubiti živce i trtariti zato što netko prodaje svoje dionice ispod cijene. pogotovo budući da znamo i razloge zašto ih moraju prodavati.

pa jel vi kad kupite stan za 2000 provodite neprospavane noći kad čujete da je netko drugi u frci i prodaje za manje?

budd: ” Puške u ruke ” Prodali su i puške. Borit ćemo se vilama, ja mislim. Unazadit će nas u doba Seljačke Burze.

ma golim rukama… prsa o prsa…

i to je to...

nisam ziher, ali kao da više ne slijedi posljednju prodajnu cijenu cijena one najniže (konstantan pad). to je milipromil prema gore ili što se babi tilo, to se babi snilo?

Von Braun: ” budd: ” Puške u ruke ” Prodali su i puške. Borit ćemo se vilama, ja mislim. Unazadit će nas u doba Seljačke Burze. ” ma golim rukama… prsa o prsa…

tako je..
Zubima ako treba..

Von Braun: ” budd: ” Puške u ruke ” Prodali su i puške. Borit ćemo se vilama, ja mislim. Unazadit će nas u doba Seljačke Burze. ” ma golim rukama… prsa o prsa…

Uzet izvještaj iz SDA, zarolat, i udri……………[lol]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Ma ovdje kod nas niš ali baš niš nije normalno .

PA LJUDI NIJE OVO FINANCIJSKI INŽENJERING !!!!

Koju strinu tolko prodajete za badava ?

ŽENE VAS FONDOVI KO MALE BEBE!

New Report

Close