hahahaha
Tehnika.
JA cu se strgati..
Hajd’mo ljudi, hoćemo još koju blokadu pa da plačemo – ili da se smijemo – kako kome paše… da doživljaj bude potpun! [cry]
Ja sam ponosan jer živim u povjesnom trenutku za burzu u hrvata.
Slazem se.
Ovo treba proci..
To ocvrscava, radi coveka od deteta..
Puške u ruke
Prodali su i puške. Borit ćemo se vilama, ja mislim.
Unazadit će nas u doba Seljačke Burze.
ljudi pa koji vam je k, pa šta ste svi vi baš htjeli/morali ovih dana prodavati pa da vas je ovo nešto pogodilo??? uopće mi nije jasno kako netko može tako gubiti živce i trtariti zato što netko prodaje svoje dionice ispod cijene. pogotovo budući da znamo i razloge zašto ih moraju prodavati.
pa jel vi kad kupite stan za 2000 provodite neprospavane noći kad čujete da je netko drugi u frci i prodaje za manje?
budd: ” Puške u ruke ” Prodali su i puške. Borit ćemo se vilama, ja mislim. Unazadit će nas u doba Seljačke Burze.
ma golim rukama… prsa o prsa…
nisam ziher, ali kao da više ne slijedi posljednju prodajnu cijenu cijena one najniže (konstantan pad). to je milipromil prema gore ili što se babi tilo, to se babi snilo?
Von Braun: ” budd: ” Puške u ruke ” Prodali su i puške. Borit ćemo se vilama, ja mislim. Unazadit će nas u doba Seljačke Burze. ” ma golim rukama… prsa o prsa…
tako je..
Zubima ako treba..
Von Braun: ” budd: ” Puške u ruke ” Prodali su i puške. Borit ćemo se vilama, ja mislim. Unazadit će nas u doba Seljačke Burze. ” ma golim rukama… prsa o prsa…
Uzet izvještaj iz SDA, zarolat, i udri……………[lol]