Gdje na ZSE piše tko je u blokadi tj. piše li negdje, imate li link
Ja ima na PBZ investoru
igh blokada
danas kreće akcija bojkota dućana. Mi se pridružujemo , ali ne zato što bi to htjeli nego jer nemamo više novaca.
Poslo mi frend pa gledajte sami:. Ima toga jos ali tko ce sve naci. Ovo je uglavnom erste.
Dokumenti u privitku:
certifikati.jpg (174,82 KB, pregledano: 58x)
Po tome ove cijene dionica na kojima smo sad su skupe, jako jako skupe…….
Ivek,samo tih par dionica? A gdje je ATPL,KOEI,DLKV i još deseci drugi? Ako su to svi certifikati onda nas naši fondovi gadno vozaju… [sealed]
Neka, što dublje padne , prije će se vratiti. [smiley]
Plavi sramim te se nemas ni malo postovanja.
Svi iz todoricevih, gradjevine, i plovidba trebate izaci i uci u knock-outirane, jer cete tako natjerati strance da ih moraju pocet kupovati kako bi spasili isplate za svoje Certifikate na Stutgarskoj i Beckoj burzi.
To je u ovom trenutku jedini uvijet okreta trenda padanja Crobexa. Tek tada, ce oni pokrenuti (UP) trend rasta. Osim toga knock-outirane dionice ce sigurno brze potegnut gore jer ce pisci morati pocet kupovat dionice kojima su rusili cijenu, da bi ih doveli u knock-out.
Zar ne vidite kako se grcevito brani Crobex, svakim postavljanjem kupnje (stitovi obrane -napad bi bio jednak skoku iz katedrale).
Ponosan sam na nas Hrvate (Zrinski, Frankopani), uvije u borbi protiv osvajaca.
Pa i sada. Nadam se samo da nema previse onih kojima zivot ovisi o ishodu ove bitke (Bankrot margina ili slicno).
Ne rezite jedni na druge, jer neznate tko je u kakvoj situaciji. Svakome na njegovu dusu.
Po tome ove cijene dionica na kojima smo sad su skupe, jako jako skupe…….
Užasno skupe, preskupe
ponavljaj, ponavljaj….