blueman:
”
Cuj, jel radi onaj telefon na casicu od jogurta i konopom. Nemam za mobitel. Kolko se ceka u redu na javnoj kuhinji…
”
još kad nestane struje pa krene pljačka ko u Harlemu. Već se vidim kad furam plazmu iz Peveca na grbi.
ko je bio pametan a to su kumice i ostali kupili su si plazmu i sad se vrate u HT[lol] ,a mi veliki igraci imamo…
ANRICOM:
”
Interesantno kako nema blokada ,sve se pušta
”
to rade veliki i ne dozvoljavaju blokade spustaju na kunu razlike do blokade.Evo ti primjer belja,lipa fali za blokadu
a samo se piše kako se nema novca za kupnju a sve što se ponudi proda se.
ima se love samo se čeka još. još……
mika: ” blueman: ” Cuj, jel radi onaj telefon na casicu od jogurta i konopom. Nemam za mobitel. Kolko se ceka u redu na javnoj kuhinji… ” još kad nestane struje pa krene pljačka ko u Harlemu. Već se vidim kad furam plazmu iz Peveca na grbi. ” Meni se zlatarnice čine privlačnijima, lakše je za nositi.
Sunce ti tvoje, ti si znaci ko maskara upao u Samobor.
Moze, samo ako mi cigo uvali plastiku umjesto zlata..
Crobex: 4030.88 Promjena: -3.31%
Idemo na 4000 izgleda još danas.
U SAD-u su kad je bilo ovakvo sranje blokirali tradig na neko vrijeme i donijeli zakon da trezor moze kupovati i to im se odbija od poreza, tako nekako, jel se netko sjeca ili zna..
ajmo se kladiti tko će u blokadu danas prvi.. (ne računam zdenku) .belje pretendira za prvo mjesto! mada mislim da neće žilava je…ledo bi mogao prvi![rolleyes]
pogodio sam ledo prvi u blokadu!!!