Crobex: 4041.09 Promjena: -3.05%
Tek sad je počeo pravi stampedo, bože sačuvaj još 2 i pol sata !
Tek sad je počeo pravi stampedo, bože sačuvaj još 2 i pol sata !
bit ce blokada
Zvonko Zubak izgubio spor zbog zastare
U najskupljoj parnici u povijesti hrvatskog pravosuđa Zvonko Zubak nije uspio od države dobiti 200 milijuna dolara.
Evo jedna dobra vijest za državu.
Ide sve u donju blokadu to je to, držmo gaće. Sve je bilo jeftina a sad je sve skupo.
Pa jeste li vi poludjeli šta kupujete, nevalja vam to ništa, kome će te to sranj.. prodati.
Ili kupujete zato što morate našim novcima (mirovinci)?
Bježit s kupnje
molim ljude da se prestane sa politickim prepucavanjima. odite na forum.hr
Slažem se [thumbsup].
ajde sta kukate vise [shocked]
dosa djava po ono sta mu pripada, nek smo mi zdravi pa kvragu sve. [thumbsup]
Cuj, jel radi onaj telefon na casicu od jogurta i konopom.
Nemam za mobitel.
Kolko se ceka u redu na javnoj kuhinji…
Vidite li vi da postoji “špranca” po kojoj se ruši cijena pojedine dionice. INA, HT, PTKM, … Kad ovo završi, a cijene dionica odu gore više nego što su sada pale, da li će netko odgovarat za ovu oružanu pljačku. Kad netko dođe sa čarapom na glavi i pokupi 20.000,00 kuna dobije 10 godina. Ovi svi bi trebali na električnu stolicu. Ako nešto ne valja, ne valja. Ne može 20 dana niš nevrjediti, a onda biti suvo zlato. Umjesto pete brzine, treba nać petog ortaka, a koliko znam ima sada automobila i sa 6 brzina. Zato oštro i po gasu.[thumbsup]
Zvonko Zubak izgubio spor zbog zastare U najskupljoj parnici u povijesti hrvatskog pravosuđa Zvonko Zubak nije uspio od države dobiti 200 milijuna dolara. Evo jedna dobra vijest za državu.
Da i koje mi koristi imamo od toga??
Crobex: 4041.09 Promjena: -3.05%
23.03.2007