Neka, što dublje padne , prije će se vratiti. [smiley]
potpisujem, što naglije i dublje padne prije ce se i vratiti…
markoc5: ” ovo pada, pa gotovo savršeno….sve po 7, 8 posto a nigdje blokade…i tako iz dana u dan…… ” baš sam htio komentriati. “Mali panično prodaju”, moš mislit… sve dok nema blokada na velikim prometima prodaju veliki. Kad se i posljednji drhtavac istrese, onda možemo polako gore. Pa bio crobi i na 3500… Izgleda da će nam trebati godina dana za oporavak,najmanje. [sad]
Ma čovjeće oporaviti ćemo se da nečeš ni primjetiti.
toka:
”
“ja još u devetom, desetom, jedanaestom mjesecu prošle godine pisao što nas čeka s ovom i ovakom Vladom, nitko me nije čuo.
”
Imas ti pravo. Da je Zoki ovdje sa Ljubom bio bi Grobex na 2000 nebi bilo kupnje niti prodaje i sve OK. Prodavali bi dionice preko plavog oglasnika. Ma super.
[lol] [lol] [lol] … ma bila bi ista stvar… naša politika je da ne velim di i glavni problem se javlja kad što iz neznanja, a što iz suprotnih političkih interesa se radi sve na štetu gospodarstva [sad]…
ovi nozevi su mi se zabili duboko u srce,jos samo fali da vidim Roma vani i da sapce “nozevi….nozevi”
A vidi kako je vani lijepi dan..
Gle sada paničare na INGR nema više 50-tke pa sad pošto poto prodaj.
najbolje branjene imaju i najveci promet, pa tko bi to izdrzao…
Ja lagano cekam na 35xxx Ingru pasta bude ,ATPL -2300,KOEI 750-800 jebiga barem da smanjim prosjek
Index skoro -3%[shocked] strašno
Jednostavno ne shvačam, ne razumijem ,gdje je Upravama bar Blue chip dionica, lampica za paljenje na uzbunu kada bi trebali uć u obranu otkupom u interesu obrane cijene,
Za ne vjerovat , dakle stvarno su na ” NIVOU LIćINKE”
A vidi kako je vani lijepi dan..
ma bio vec dva dana i evo nisam izdrzao da ne pratim,isti kurki ti je bio vani pa ti u glavi samo kak je na ZSE.Vozim auto automatski ni ne razmisljam gdje vozim,samo misli u glavi,sto ,ko ,kako,gdje….fuj