Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Promet uobičajan. izgleda da se s novcem od Plive još čeka. Možda su ulagači našli neke druge povoljnije destinacije u zemlji, ili vani???[smiley3]

Sve polako sjeda na svoje mjesto, pa tako možemo očekivati stabilni lagani rast idući mjesec.
To je samo moje mišljenje.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Promet uobičajan. izgleda da se s novcem od Plive još čeka. Možda su ulagači našli neke druge povoljnije destinacije u zemlji, ili vani???[smiley3]

Samo pogledaj Makedoniju

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Samo pogledaj Makedoniju,može se dignuti 5 puta više nego kod nas

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

HDEL sa 300 na 500 hmmm 🙂 [smiley9]

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Dečki krenulo je, što god to značilo. Pozdrav Plavom ma gdje bio, i prodaj danas PBZ i sutra ponovno kupiti.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Kaj je krenulo?[smiley5]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Oprosti, točnije krenulo je sve osim KODT-R-A i PBZ-a.

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

Kaj je krenulo?[smiley5]

Očigledno Petrokemija prema 200, vidiš da navlači htio bi jeftino kupiti.
Pozdrav Davorinu , vrhunskom analitičaru.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Sve u svemu lijep dan danas, uy programirano kupovanje na koncaru od cca 2000 komada dnevno i lagani porast cijene. Isto tako i naa ostalim uydanicama odnosno prvoligasima.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Fondovi očito čekaju moguću prodaju i korekciju tržišta zbog dolaska INAe, a i sami ga još spuštaju. Ako HANFA može ograničiti rast ili pad neke dionice zašto isto tako nebi mogla ograničiti količinu prodaje za velike institucionalne igrače?

zašto isto tako nebi mogla ograničiti količinu prodaje za velike institucionalne igrače?

pa kako će netko utjecati, na privatnu imovinu, mogu fondovi te dionice i spaliti, one su njihove ,
drugo je kada se pokušavaju samnjiti , manipulacie i muljanja , kakvi hvala bogu na našemu tržištu ima i za izvoz.

New Report

Close