Dobro jutro radni narode.
– što je ovo danas osim jedne velike transakcije na HDEL pa skoro da nema prometa.
– pa gdje je taj novac od plive, moj je na banci.
– PTKM ni gore ni dolje.
– da li je ovo velika prilika na PBZ ili će to još dolje.
SAPN
547 komada na kupnji na 663,00
Izvješće procurilo? 5% povecanje, 10% mozda?
ne vjerujem da je vise obzirom na ogromne investicije koje su si “dali” ove godine…
Izgleda da je dobro[smiley11] Blago nama imateljima…
Target se pomice…kolega Tima [smiley11]
Prva količina na prodaji na 800,00 kn, uvaženi kolega. Ništa prije toga.
Dobro jutro radni narode.
– što je ovo danas osim jedne velike transakcije na HDEL pa skoro da nema prometa.
– pa gdje je taj novac od plive, moj je na banci.
– PTKM ni gore ni dolje.
– da li je ovo velika prilika na PBZ ili će to još dolje.
Reci ti nama, ti si puno pametniji od nas običnih indijanaca, hi,hi,hi[smiley2]
zanimljiva je ideja da će se lova od PLVA odmah saliti u neke dionice… pitanje je nije li pametnije pričekati da se bura stiša, cijene dionica padnu i onda kupiti?
imam blagi osječaj da je od 12:00 počela pojačana kupnja ? [smiley11]
Kako reče Samodol, da bi netko zaradio, netko mora izgubiti. Gdje je sada kad mi gubimo i kad se cijene ruše??![smiley1]
gdje se to vidi? [smiley10]
Dejavue: ” SAPN 547 komada na kupnji na 663,00 Izvješće procurilo? 5% povecanje, 10% mozda? ne vjerujem da je vise obzirom na ogromne investicije koje su si “dali” ove godine… Izgleda da je dobro[smiley11] Blago nama imateljima… Target se pomice…kolega Tima [smiley11] ” Prva količina na prodaji na 800,00 kn, uvaženi kolega. Ništa prije toga.
Hm…moram priznati da mi je upravo nalog iznad vaseg…
Sto ocekujete od izvjesca?
Odlične rezultate, kao i uvijek. Saponia je rijetka dionica koja nikad ne zadaje glavobolju.
Vlasnici prvih 10 računa na kojima je ubilježena najveća količina vrijednosnog papira HDEL-R-A
Stanje na dan: 25.10.2006
Naziv vlasnika računa Mjesto
SAMOBORKA D.D. SAMOBOR, HRVATSKA
PILIPOVIĆ RADE ZAGREB, HRVATSKA
MARIĆ PETAR ZAGREB, HRVATSKA
SALOPEK NIKOLA ZAGREB, HRVATSKA
CENTROGRADNJA D.O.O. KARLOVAC, HRVATSKA
HIDROELEKTRA NISKOGRADNJA D.D. ZAGREB, HRVATSKA
TELEOP D.O.O. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
CENTAR BANKA D.D. ZAGREB, HRVATSKA
TOMIĆ MLADEN ZAGREB, HRVATSKA
PARTNER KAPITAL D.O.O. ZAGREB, HRVATSKA
Pitam se tko je prodao danas skoro 21% od ukupnog broja dionica, i da li taj koji je kupio sada ima preko 25%, te da li će biti obvezan dati javnu ponudu za preuzimanje svim ostalim dioničarima.
Prosjećna cijena u zadnja 3 mjeseca ovom transakcijom je bitno smanjena.
Koliko sam ja doznao od prije, netko od trojice direktora (neznam koji od gore navedenih) je kupovao dosta toga na burzi u zadnje vrijeme. Da li njih trojica (Generalni direktor Rade Pilipović, Zamjenik generalnog direktora Petar Marić, Tehnički direktor Nikola Salopek) preuzimaju hidroelektru, ili je prodaju, pitanje je sad?