Slovenci pokusavaju izaci, a nasi onda dodatno ruse cijenu, tako da ovi moraju prodavati ispod cijene. Koje su to igre.
…šta ti navijaš za Slovence???
…možda se fantje i predomisle…
Ovo nije nikako dobro,padovi uz male promete,jednostavno se strah u kosti uvukao,moje skromno mišljenje je da čemo još malo ove cijene neko vrijeme smatrati normalnima čak i dobrima ,uz ovakvu situaciju u svijetu i skupoču pojedinih dionica neki rast nije moguč to je valjda svima jasno ,to što su fondovi sami sebi napumpali tržište ko nam je kriv u iščekivanju gospodarskog ” čuda” ,sad vani ima puno jeftinih dionica s puno zvučnijim imenima nego što su naše ,nažalost to je istina…
…bolje pad uz mali promet nego uz veliki…
…znači da je velika količina ostala na višim razinama…
…valjda se neće sve prodati u bescjenje…
Da li mi ovo liči na nekog ko je prodao dionice i sad želi ponovo kupiti ili sam ja lud? Tak si proziran da si jadan!
Ne sliči ti…jer ću ti ponovit 101. put da sam u dionicama…
A ako bi htio kupit jeftino, ne bi trebao postat ovakve postove…jer i bez njih je jeftino…ne misliš?!?lud jesi, ako misliš da piskaranje po forumu ima nekakvog prevelikog utjecaja na tržište…
A to da neki ne mogu i ne žele prihvatit trenutnu situaciju na tržištu i gaje nekakve nade iz dana u dan da će sutra biti bolje, a ne znaju ni sami zašto bi to bilo baš sutra…takve žalim…
Uopće mi se ne sviđa ova zgrada od zse.Tribalo bi je srušit pa burzu premjestit u Čavoglave .Tako će ovi kvazi menađeri imat di dolazit na piknik.Vidi sam jednu kuću je malo zapuštena ali uz malu adaptaciju sasvim je dovoljna za ovu našu burzicu kojom vladaju lažovi i lopovi najvećih razmjera.
Da kad bi to tak išlo. Nevjerovatno kak nitko ne bi prodao stan ili auto ispod cijene,a dionice se dijele šakom i kapom….
…opipljive stvari…i one koje možeš vidjeti očima puno ti više vrijede…psihologija…
još jednom molim da mi date Vaše preporuke kako potrošiti 240 k kuna. Hvala. P.S. (ne brinte, neću Vas slijepo poslusati. Kad od navedenih pogledam TA, fundamente i dr. onda izabirem po svojoj volji. Dakle, dajte mi prijedlog, svaki po par dionica za koje misli da su o.k.)
Ako ces gledati TA i fundamente, baci pogled na IPKK i BZJK slijede dobra izvjesca. P/E na BZJK je 4 na IPKK 13. Ja sam iz gradjevine, brodara, telekoma, banaka….izasao u 12 mjesecu i nemislim se skoro vracati.Brrrr
Što drugo očekivati od kretena premijera i kretena guvernera
…nisu oni kreteni…mi smo…koji smo povjerovali da nam netko želi dati da zaradimo na lak način…
još jednom molim da mi date Vaše preporuke kako potrošiti 240 k kuna.
Hvala.
P.S.
(ne brinte, neću Vas slijepo poslusati. Kad od navedenih pogledam TA, fundamente i dr. onda izabirem po svojoj volji. Dakle, dajte mi prijedlog, svaki po par dionica za koje misli da su o.k.)
moj savjet bi ti bio
100k-ledo
90k-ulpl
50k-zvzd
budd: ” Što drugo očekivati od kretena premijera i kretena guvernera ” …nisu oni kreteni…mi smo…koji smo povjerovali da nam netko želi dati da zaradimo na lak način…
Taki smo mi Rvatii…..volimo laku paru….a sad se gace tresu. Ko ne riskira taj nece ni da profitira. Dionice su dugorocni ulog…..Bako, bako spremi i moje [lol]
Ne kužim tu logiku fondova, pa molim da mi netko kompetentan pojasni.
Utukli su danas – jučer cca 900.000.000 kn u obveznice koje nose prinos cca 4,5% , a uz najavu da će inflacija biti najmanje 6 % god. , pa po novinama kukaju kako ne znaju od kuda će financirati mirovine i da treba povečati izdvajanja s 5 na 10% u drugi stup, ujedno kupuju dionice na TA razinama od strane Uprava i čl. NO
( INGRA), Po meni stvarno upitni stručnjaci, a možda i griješim.
Unaprijed zahvaljujem na pojašnjenju.
mi zapravo ne slijedimo nikoga, već predvodimo u minusima ! [sad]
…svi oni u biti slijede nas…išli bi oni u zeleno, ali ih je frka…ovise o nama…