Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pumpati prema dolje ili prema gore, pitanje je sada… 39.202.054,94

I što će sad Ante? hi,hi,hi

HDEL promet 39 mil kuna – 130.416 komada – prosjecna cijena 301,20kn

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Sad neka lijepo vrati ovima koji su kupili pare, a onima koji su prodali dionice… sorry braco, nece moc [smiley5]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Di je sada Samodol?! smiley2

on vidi samo što smije vidit

Što kažete za Belje ? Prva kupnja na 320, a peta na 310 kn. Koliko će ga srušiti ? Ispod 300 danas ne smije.

ako surovi ante ne poništi hidroelektru popišo je sve svoje zakone i spreman je za odlazak.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Ante odlazi, hi,hi,hi poručuju ti iz Torcide, hi,hi,hi[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Najpovoljnija dionica danas? KODT-P-A[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

ja uhvatio KODT-R-A koliko se dalo 🙂

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Što kaže za Hdel?

a gdje je sada stopiranje trgovine???

i će sada gdin samidol napravit … ode KODT 16 % neće valjda zaustaviti trgovanje … ???

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

SAPN

547 komada na kupnji na 663,00
Izvješće procurilo? 5% povecanje, 10% mozda?
ne vjerujem da je vise obzirom na ogromne investicije koje su si “dali” ove godine…
Izgleda da je dobro[smiley11] Blago nama imateljima…
Target se pomice…kolega Tima [smiley11]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Otvoren HDEL!!!
Na drugom forumu spomenuti su Amerikanci. Nije valjda da je priprema terena za offset počela na ovoj dionici

New Report

Close