Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ Delboy ,ide lova u jednog brodara,tako cu je lakse povratit,barem mislim[embarass]

Ja sam nekoć prodao PBZ I-stock dok sam bio u plusu, s tim parama trejdao na Todorijadi (LEDO, MLNR, ZTNJ i BLJE u najboljim danima) i lijepo zaradio! Ali sam onda sve stavio u jednog brodara… I pogodi šta? U minusu sam…

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Atpl sam krcat i na njoj sam prvi put dobro zaradio ,te se isto sad ne brinem za njen povratak.Konkretno mislio sam na ULPL koje vec imam dosta al jos kojih 10-tak nije na odmet pa ili pukovnik ili pokojnik…….vjerovatno pokojnik al barem cu ubit sam sebe[embarass]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

zgubi, i u stvarnom životu ti ćeš biti najgori po prinosu čini mi se….zbilja si čudak. pa rekao sam ti što će biti i ti svejedno prodaš, a sve zbog dionice na kojoj se malo njih obogatilo a najviše njih popušilo..ali dobro, samo molim te da se više u tisak ne vraćaš. mi bi na 2000 za početak, a s ovakvima ćemo teško tamo…[proud]

...povijest se ponavlja...

Bilo bi lijepo kad bi jednom svi trijezno probali analizirati i predvidjeti situaciju možda bi nam se rjeđe događale ovakve situacije. Čim netko od nas predvidi kakav loš scenario odmah na njega drvljem i kamenjem da je druker i da dokupljuje[angry]

Kada bi svi poslušali onda bi stvarno bio slom burze.

Bilo bi lijepo kad bi jednom svi trijezno probali analizirati i predvidjeti situaciju možda bi nam se rjeđe događale ovakve situacije. Čim netko od nas predvidi kakav loš scenario odmah na njega drvljem i kamenjem da je druker i da dokupljuje[angry]

Kada bi svi poslušali onda bi stvarno bio slom burze.

Von Braun: ” Sad sam tek došao doma, i vidjeh sranja[bye] ” crobex 4164,39 – 3,23 mi zapravo ne slijedimo nikoga, već predvodimo u minusima ! [sad]

I kad dođemo do famoznih 3700 valjda će gore.

To whom it may concern: Upravo su u popodnevnim vijestima spomenuli minuse na burzi, HT ispod 300 kuna, i slično…

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Kaj sad Šprajc priprema da mi je znati [rolleyes]…

You either do it right or you get eliminated!

zgubi, i u stvarnom životu ti ćeš biti najgori po prinosu čini mi se….zbilja si čudak. pa rekao sam ti što će biti i ti svejedno prodaš, a sve zbog dionice na kojoj se malo njih obogatilo a najviše njih popušilo..ali dobro, samo molim te da se više u tisak ne vraćaš. mi bi na 2000 za početak, a s ovakvima ćemo teško tamo…[proud]

Iz Tiska nisam izasao u potpunosti ,nesmijem radi Cajmana[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Moram ti bit iskren da nisam ravnodusan na sve ovo,kad se sve vrati i zaradim jos na sve 10-20% ja sa burze odlazim,cekat cu makar 5-godina ja cu na svoje doc[rolleyes]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

delboy:

Iz Tiska nisam izasao u potpunosti ,nesmijem radi Cajmana[lol] [lol] [lol]
Ulpl,ne mogu vjerovat da mislis da je to losa dionica ,ona i ATPL mi donjele nov novcati Bmw serije 3 a Floki mi drpio 10-tak servisa[lol] [lol] [lol] [lol]
Moram ti bit iskren da nisam ravnodusan na sve ovo,kad se sve vrati i zaradim jos na sve 10-20% ja sa burze odlazim,cekat cu makar 5-godina ja cu na svoje doc[rolleyes]

ja mislim da ti nisi shvatio što ti cayman govori,tj . siguran sam da nisi. prodao si, sutra ćeš ostatak i ne vraćaj se više…a to što su ti donijele toliko upravo znači da više neće…logiku koristi…

...povijest se ponavlja...

Kaj sad Šprajc priprema da mi je znati [rolleyes]…

[proud]

No respect

delboy:

Iz Tiska nisam izasao u potpunosti ,nesmijem radi Cajmana[lol] [lol] [lol]
Ulpl,ne mogu vjerovat da mislis da je to losa dionica ,ona i ATPL mi donjele nov novcati Bmw serije 3 a Floki mi drpio 10-tak servisa[lol] [lol] [lol] [lol]

To i je bit ovakvih korekcija dajte višak slobodnog kapitala nama(čitaj fondovima) a vi radite svoje poslove.

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

@ Delboy ,ide lova u jednog brodara,tako cu je lakse povratit,barem mislim[embarass]

pa ćeš za neko vrijeme postati dugoročni ulagač [proud]

poslije bitke svi su vojnici generali

New Report

Close