Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tako je ,ali koliko će to moći potrajati ????,dok im trka za zaradom i pohlepa ne pomrsi plan, pa neki prekrše dogovor i krenu u veliki shoping,a onda svi za njim!!!![smiley2]

Bojim se da će investicijski fondovi pričekati izlistavanje novih dionica, ili će uložiti u obveznice. u svakom slucaju neće žuriti
NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Rekao mi je moj vrač da obratim pažnju na turističke dionice, hi,hi,hi[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Poglavice Kucilo Oro, mudar je taj tvoj vrač, hi,hi,hi[smiley2]

Rekao mi je moj vrač da obratim pažnju na turističke dionice, hi,hi,hi[smiley2]

Šta kaže tvoj vrač za ZLAR ?

Up, up,up it goes, hi,hi,hi[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Što kaže za Hdel?

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Netko ga je nehotice opako pumpao, nitko ne zna tko, hi,hi,hi[smiley2]

Pumpati prema dolje ili prema gore, pitanje je sada… 39.202.054,94

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Di je sada Samodol?! [smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Izašlo iz trezora koliko ja čujem……
No dobro, treba spomenuti Marinca i njegovu Podravku , na prodaji do 500 ukupno 27 800 komada.
Nevjerovatno.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Eto ga na tvom avataru, hi,hi,hi[smiley2]

New Report

Close