Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zanima me kako bi tržište izgledalo da lova od plive nije došla. svi bi nosili gaće na štapu.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Upravo obrnuto…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Čini mi se da je počelo ići na bolje. Ili na gore za one koji dokupljuju…

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

naša mala seoska burza opet je pokazala da tehnički i fundamentalni pokazatelji te očekivanja nemaju nikakve veze s rastom i padom kao u normalnom tržišnom gospodarstvu..
Fondovi igraju igru, a mi ostali možemo se *ebat…Hoće li netko u zatvor ???? Svi znamo odgovor na to…naravno da neće…

sve je lako kad si mlad :)

Uskoro kad prođe ovo crvenilo moglo bi biti vatrometa!!!!Brzo će to,brzo…joj…[smiley1]

Novac je kisik burze!

Uskoro kad prođe ovo crvenilo moglo bi biti vatrometa!!!!Brzo će to,brzo…joj…[smiley1]

Heh, pa kud zuris, tek su srusili. Trebaju jos kupiti. Polaaako.. sad je SAV cash kod njih. [smiley7]
Samo bez prodaje, molim! To je jedini nacin borbe!

P.S. Poruka za gdina. iz Hanfe: Evo, vi smislite neku regulativu za fondove, a mi cemo dodati kobasu u grah! [smiley2]

Komentar

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Medu prvih 10 dionicara TOZ-a se pojavio potpuno novi dionicar ( SDA izvjestaj od petka).

Da li je to znak nekih promjena u strukturi vlasnistva, a mozda i promjeni nadzornog odbora obzirom da se medju dionicarima intenzivno planira izvanredna skupstina i to u najkracem roku?

Sta je ovo ljudi, stigle pare a trziste u banani? [smiley16]

Svjedoci smo neočekivanog trenda na tržištu.
Po nekima međutim – očekivano.
Postoji neupitno dogovor između fond managera da se ne krene u neku veliku kupnju kako bi se kupio dio dionica što jeftinije.
Manje iskusni i možda plašljiviji su počeli prodavati svoje dionice i to za sada fondovima – odgovara.
Najbolji primjer za to je dionica koja je najzastupljenija u fondovima – Adris grupa .
fondovskih naloga na kupnji nema i to je izazvalo – paniku.[smiley2][smiley2]

[color=blue][u][b]" pessimus dux Croatorum "[/b][/u][/color]

Slažem se sa kolegom doma-goj-em , realna slika situacije na tržištu.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Na štednim računima pet milijardi kuna više nego potkraj prošle godine
Uz rast štednje u bankama i ove se godine nastavlja ulaganje novca u druge vrste štednje, ponajprje u investicijske fondove
Istraživanje Hypo banke pokazuje da su mlađe generacije skolnije štedjeti ulažući u investicijske fondove.

Lider, br 56

Sa štovanjem

Dr. Ante Starčević: "Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učiniše."

New Report

Close