zanima me kako bi tržište izgledalo da lova od plive nije došla. svi bi nosili gaće na štapu.
Čini mi se da je počelo ići na bolje. Ili na gore za one koji dokupljuju…
naša mala seoska burza opet je pokazala da tehnički i fundamentalni pokazatelji te očekivanja nemaju nikakve veze s rastom i padom kao u normalnom tržišnom gospodarstvu..
Fondovi igraju igru, a mi ostali možemo se *ebat…Hoće li netko u zatvor ???? Svi znamo odgovor na to…naravno da neće…
Uskoro kad prođe ovo crvenilo moglo bi biti vatrometa!!!!Brzo će to,brzo…joj…[smiley1]
Uskoro kad prođe ovo crvenilo moglo bi biti vatrometa!!!!Brzo će to,brzo…joj…[smiley1]
Heh, pa kud zuris, tek su srusili. Trebaju jos kupiti. Polaaako.. sad je SAV cash kod njih. [smiley7]
Samo bez prodaje, molim! To je jedini nacin borbe!
P.S. Poruka za gdina. iz Hanfe: Evo, vi smislite neku regulativu za fondove, a mi cemo dodati kobasu u grah! [smiley2]
Komentar
Medu prvih 10 dionicara TOZ-a se pojavio potpuno novi dionicar ( SDA izvjestaj od petka).
Da li je to znak nekih promjena u strukturi vlasnistva, a mozda i promjeni nadzornog odbora obzirom da se medju dionicarima intenzivno planira izvanredna skupstina i to u najkracem roku?
Svjedoci smo neočekivanog trenda na tržištu.
Po nekima međutim – očekivano.
Postoji neupitno dogovor između fond managera da se ne krene u neku veliku kupnju kako bi se kupio dio dionica što jeftinije.
Manje iskusni i možda plašljiviji su počeli prodavati svoje dionice i to za sada fondovima – odgovara.
Najbolji primjer za to je dionica koja je najzastupljenija u fondovima – Adris grupa .
fondovskih naloga na kupnji nema i to je izazvalo – paniku.[smiley2][smiley2]
Na štednim računima pet milijardi kuna više nego potkraj prošle godine
Uz rast štednje u bankama i ove se godine nastavlja ulaganje novca u druge vrste štednje, ponajprje u investicijske fondove
Istraživanje Hypo banke pokazuje da su mlađe generacije skolnije štedjeti ulažući u investicijske fondove.
Lider, br 56
Sa štovanjem