ekipa…sta cemo….ja jos nijednu nisam prodao a portfelj mi se smanjio za 100 k kn….ima neko prijedlog :)?
pec, ne diraj [thumbsup]
ekipa…sta cemo….ja jos nijednu nisam prodao a portfelj mi se smanjio za 100 k kn….ima neko prijedlog :)?
Lega, nisam ni ja prodao ništa… tak’ blesav baš nisam, a vidim da nas srećom ima još… JA SE BOJIM PETKA, sutra, nakon što ove vijesti još jednom budu nježno prišapnute svekolikom pučanstvu večeras u 19.30 [shocked]
Meni je jučer portfelj dionica bio na minus 100 k kn, danas nisam gledao… Nećemo ništa!
E jesu nas fondovi i banke razvalili, prvo su nas istresli iz gaća, pa nam uvalili margine i lombarde, pa nas opet istresli iz gaća! A sve legitimno!
Nis u najgorem slucaju, skupljat cu cash i vracat pomalo margin, od mene ih nece dobit po ovih niti nizim cjenama, srecom za call bi trebao bit crobex na 3000
Bas razmisljam da se postavim na nekim dionicama na 1 kn,kad ljepo dobijem papir o vlasnistvu obrisem s njim bulju……………….
-2.24 ODOSMO………………………………….
Slična situacija kod mene….Ali sad sam još tvrdoglaviji..nema prodaje. Ako su INGRA, ATPL , KOEI i DLKV pred bankrotom onda neka i ja bankrotiram…..
Dobar dan, ovo je kraj
Kolega, nemoj žalovati, ne može ni vječno dolje. To vam je isto kad ulazi fond unutra, prvo uđe na jednoj razini, a onda mali dignu cijenu, tako i kod izlaza, prvo on izađe, a onda mali po još nižoj, istina, malo i margin callova.