Treba ugasiti komp i ici na godisnji mjesec dana [thumbsup]
ma hajde sve je to za ljude[wink],bit će svi bar bogatiji za jedno iskustvo [wink],izgleda da je galinec konačno dobro pogodio za ovu godinu[lol]
Došao sam do zaključka da trebam sve prodati jer ću ovako pretrpjeti manje gubitke ….iz dana u dan sve je gore…
Sad ce se javiti pametnjakovici. Sem vam rekel da je to sve inzenjering. tak su mene i v Sutli zahebali. Se bum demel u carapu.
Pa naravno da je inženjering. Nema zarade za sve.
Sad ce se javiti pametnjakovici. Sem vam rekel da je to sve inzenjering. tak su mene i v Sutli zahebali. Se bum demel u carapu.
ja jučer razgovarao s ženom u firmi koja se zapalila za dionice HT-a … znaš što mi je rekla: što mi je to u životu trebalo?
ja nemogu vjerovat da se još uvijek nešto piše na forumu,
dajte ljudi, uzmimo svi pauzu, pa se vidimo za par tjedana, jer ovo je ubitačno[bye][cry][bye]
A nekima malo 6% kamate, sada vidite da je to dobro i nazad svi u banke.
Ma ovo je za nas malo pretraumatično. Ta burza pa pad, to nije tako jednostavno za prihvatit. Mislim da je najnegativnija stvar što će sad kultura investiranja doživit jedan veliki zastoj, i ne znam da li će se slijedećih 5 godina vratit na ovo stanje, u kojem je bila do sada.
Slijedećih 10 godina sve ide u čarapu…
peti (?) izbor: VERN-R-A
Momak, jel ti nas ovdje sve zajebavaš, ha?
Nisi baš pogodio trenutak, znaš!
Pojedeno
INGR-R-A
Kupnja
39.000,00 1
38.520,00 5
38.500,00 7
38.212,00 1
38.211,00 4
Prodaja
39.400,00 1
39.490,00 1
39.499,00 2
39.500,00 3
39.898,00 3[cry]
Ma ovo je za nas malo pretraumatično. Ta burza pa pad, to nije tako jednostavno za prihvatit. Mislim da je najnegativnija stvar što će sad kultura investiranja doživit jedan veliki zastoj, i ne znam da li će se slijedećih 5 godina vratit na ovo stanje, u kojem je bila dosada.
Za to se ne trebaš brinuti. Puno ljudi voli oploditi novac.[thumbsup]