Nisam stigao , pobrao mi sve koleganathančetrdesetšesti.[smiley2]
Ko ti kriv crveni kad si spor na okidacu [smiley2]
plavi:
”
Nisam stigao , pobrao mi sve koleganathančetrdesetšesti.[smiley2]
”
Ko ti kriv crveni kad si spor na okidacu [smiley2]
Prazne puške ne pucaju…[smiley2][smiley2][smiley2]
ovo je dogovorena taktika fondova
…ili je puka koincidencija da baš niti jedan fond ne kupuje danas…i to još kad su puni love.
..hebeš takvo crvenilo…cijelo jutro čamim na kupnji….nitko da se smiluje (osim drage nam kanfanarke)
Mislim da je još rano za kupovinu jer fondovi imaju premalo za kupnju na strani prodaje, a cijene se mogu još srušiti sa malim količinama. Npr KOEI sa 227 dionica se može skinuti na 618 kn.
Premješteno iz teme: [color=blue]TNSA (Transadria d.d.)[/color]
sto se ovo desava s tnsa……vec je protrgovano vise od milje………i raste i raste…..
Premješteno iz teme: [color=blue]TNSA (Transadria d.d.)[/color]
sto se ovo desava s tnsa……vec je protrgovano vise od milje………i raste i raste…..
ma znam, nego mene boli, imao ja tnsa po 600 i prodao po 1200[smiley7]
i sad mi je lose….jer jednostavno ne razumijem zasto toliko vrijedi…….ako je razlog zgrada onda je to pogresan razlog…..
…ili je puka koincidencija da baš niti jedan fond ne kupuje danas…i to još kad su puni love.
fondovi su i inace puni love!
Mislim da je još rano za kupovinu jer fondovi imaju premalo za kupnju na strani prodaje, a cijene se mogu još srušiti sa malim količinama. Npr KOEI sa 227 dionica se može skinuti na 618 kn.
Pa ne ovise njihova ulaganja o dnevnoj cijeni dionica. Ako zele srusit/dignut cijenu necega, imaju sasvim dovoljno love da naprave kaj god zele. Zapravo, bas zbog toga mnogi poznati i priznati investitori savjetuju izbjegavanje dionica koje u vecim kolicinama drze fondovi!
Neznam koliko se namjerno rušenje cijena isplati. Kako nisam veliki igrač pokušao sam tu metodu na jednoj manje likvidnoj dionici. Čak je i okruženje bilo povoljno, tj. bio je pad tržišta. Uspio sam je nešto srušiti, ali sam zaključio da ju je puno teže srušiti nego podignuti. Tako sam kod ponovne kupnje sam sebi digao cijenu i na kraju izgubio.
Fondovi su sad puni love a paradoks je taj da im se jednostavno još ne žuri ništa kupovati!
što mislite do kad će trajati ove igre fondova?
Barem pola godine! Bu-ha-ha-ha-ha! [smiley2]
Pita Simba strica:”Striče Scar, što ćeš ti biti kad ja postanem kralj? Majmunov stric!” ( spika iz crtića Kralj lavova ), hi,hi,hi[smiley1]