Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Pozdrav ekipa.
Kako mislim da je sad vrijeme utrčati na burzu, a potpuno sam “zelen”, molim Vas prijedloge kako ulupati cca 240 k kuna. Hvala
pošto si zelen,prvo uloži u edukaciju [wink]
Crobex: 4281.76
Promjena: -0.40%
Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com
Belex -0,78%
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!
Pozdrav ekipa. Kako mislim da je sad vrijeme utrčati na burzu, a potpuno sam “zelen”, molim Vas prijedloge kako ulupati cca 240 k kuna. Hvala
Namjerno sam pričekao s odgovorom da i sam vidiš koliko različitih mišljenja ćeš dobiti u gornjim postovima, a svi u minusu… Stoga, ulaži u znanje i u oprez bez obzira na savjete s foruma!
UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!
goiram: ” Pozdrav ekipa. Kako mislim da je sad vrijeme utrčati na burzu, a potpuno sam “zelen”, molim Vas prijedloge kako ulupati cca 240 k kuna. Hvala ” Namjerno sam pričekao s odgovorom da i sam vidiš koliko različitih mišljenja ćeš dobiti u gornjim postovima, a svi u minusu… Stoga, ulaži u znanje i u oprez bez obzira na savjete s foruma!
upravo je to najčešći savjet koji će dobiti od izvjesnih forumaša a sumnjam da će nekom tko tvrdi da je
nov na burzi bit od koristi (BTW, ne bih rekao da ga primjenjuju i oni koji taj savjet dijele)
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
HT samo što nije poljubio 300.[shocked]
Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.
ko je ponosan vlasnik EIG-a taj danas festa [lol] ,uskoro cemo i mi ostali [cry]
više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada