Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

PUNT

[lol]

(ušao bi barem u vl.strukturu ako niš drugo)

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Pozdrav ekipa.

Kako mislim da je sad vrijeme utrčati na burzu, a potpuno sam “zelen”, molim Vas prijedloge kako ulupati cca 240 k kuna. Hvala

pošto si zelen,prvo uloži u edukaciju [wink]

Crobex: 4281.76
Promjena: -0.40%

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

Belex -0,78%

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Belex -0,78%

a SASE???
[yawn]

Pozdrav ekipa. Kako mislim da je sad vrijeme utrčati na burzu, a potpuno sam “zelen”, molim Vas prijedloge kako ulupati cca 240 k kuna. Hvala

Namjerno sam pričekao s odgovorom da i sam vidiš koliko različitih mišljenja ćeš dobiti u gornjim postovima, a svi u minusu… Stoga, ulaži u znanje i u oprez bez obzira na savjete s foruma!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

goiram: ” Pozdrav ekipa. Kako mislim da je sad vrijeme utrčati na burzu, a potpuno sam “zelen”, molim Vas prijedloge kako ulupati cca 240 k kuna. Hvala ” Namjerno sam pričekao s odgovorom da i sam vidiš koliko različitih mišljenja ćeš dobiti u gornjim postovima, a svi u minusu… Stoga, ulaži u znanje i u oprez bez obzira na savjete s foruma!

upravo je to najčešći savjet koji će dobiti od izvjesnih forumaša a sumnjam da će nekom tko tvrdi da je
nov na burzi bit od koristi (BTW, ne bih rekao da ga primjenjuju i oni koji taj savjet dijele)

HT samo što nije poljubio 300.[shocked]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

ko je ponosan vlasnik EIG-a taj danas festa [lol] ,uskoro cemo i mi ostali [cry]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Savjet IGH je mislim bio objektivan, tih 240k kuna nece bas nista na ovoj dionici promijeniti

Ode i HDEL…-6%

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

..ode

New Report

Close