Amerika predtrgovanje u zelenom!
Hm, kako li je jučer ono bilo u predtrgovanju…
misliš da to ima veze sa nama i našom burzom???
a ove priče o Migrosu kako kuca na vrata su bedaste. Svi čekamo neku dobru vijest, ali ipak ne treba nove kolege uvjeravati u dobre stvari kada to za sada nije tako
Amerika predtrgovanje u zelenom!
koliki je crobex?
bod i %?
-0,60% 4273,06
Pozdrav ekipa.
Kako mislim da je sad vrijeme utrčati na burzu, a potpuno sam “zelen”, molim Vas prijedloge kako ulupati cca 240 k kuna. Hvala
podržavam ono što ti je rekao Dejavue
Dobro došao!
Prati, analiziraj… Možeš pomalo ulaziti u kvalitetne dionice koje su dosta pale (ne nabrajam konkretno da se ne tumači kao navlačenje), rasporedi rizik (diverzifikacija) po vrsti i sektorima dionica i vremenski (ne ulupati sve odjednom) nego rasporedi na neki vremenski rok i pozorno prati daljnja događanja…
Pozdrav ekipa. Kako mislim da je sad vrijeme utrčati na burzu, a potpuno sam “zelen”, molim Vas prijedloge kako ulupati cca 240 k kuna. Hvala
HT, Atlantska, IGH, HPB dionički fond, zaigraj se pomalo sa Mlinarom ili Žitnjakom.Iako ćeš teško pogriješiti u ovom trenutku s bilo kojom drugom dionicom. Samo je pitanje trenutka, jer teško ćeš izbjeći pad prvih dana…
Pozdrav ekipa. Kako mislim da je sad vrijeme utrčati na burzu, a potpuno sam “zelen”, molim Vas prijedloge kako ulupati cca 240 k kuna. Hvala
Po ponašanju dionice zadnje vrijeme, IGH , ali ko je pametan u ovo doba. Neke druge su pale puno više, pa u slučaju projene trenda tržišta će i skočit više, do you feel lucky ?
[lol]
goiram:
”
”
Po ponašanju dionice zadnje vrijeme, IGH , ali ko je pametan u ovo doba. Neke druge su pale puno više, pa u slučaju projene trenda tržišta će i skočit više, do you feel lucky ?
[lol]
Koei ,hdel ,igh ,
goiram: ” Pozdrav ekipa. Kako mislim da je sad vrijeme utrčati na burzu, a potpuno sam “zelen”, molim Vas prijedloge kako ulupati cca 240 k kuna. Hvala ” Po ponašanju dionice zadnje vrijeme, IGH , ali ko je pametan u ovo doba. Neke druge su pale puno više, pa u slučaju projene trenda tržišta će i skočit više, do you feel lucky ? [lol]
BZJK i IPKK