Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Baš me zanimaju kako razmišljaju koji lupaju po bidu posebno kod onih dionica sa većim prometima / očekivanjima obzirom na lovu od Plive.
Gdje li je njima računica?
Na dosta dionica bi se mogao desiti i dešava se prividni pad cijena – male količine će srušiti cijenu, jer naravno ovi pametniji sa većim količinama ( dio – plašljivi vjerovatno i hoče )ne misle prodavati tako jeftino.

Kao da su fondovi odabrali taktiku čekanja , pa da prvo prikupe od plašljivaca što mogu jeftino , a kasnije će krenuti i na ove ostale .
Sve me to podsjeća na nekakav dogovor među njima, čega ne bi smjelo biti..

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Sve me to podsjeća na nekakav dogovor među njima, čega ne bi smjelo biti..

Da, mora biti dogovor jer inace stvar nebi funkcionirala ovako savrseno. [smiley2]

Oni bi ADRS po 4500…? i tata bi sine [smiley2]… zar stvarno postoji neko ko bi nakon najavljenog splitta i odlicnog 3q izvjestaja, da ne govorim o spekulacijama prodaje duhanskog dijela, bio spreman prodati ADRS ispod 5k?[smiley2]

Upravo ga netko spustio na 4500 kolega, nije mi drago …..

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Oni bi ADRS po 4500…? i tata bi sine [smiley2]… zar stvarno postoji neko ko bi nakon najavljenog splitta i odlicnog 3q izvjestaja, da ne govorim o spekulacijama prodaje duhanskog dijela, bio spreman prodati ADRS ispod 5k?[smiley2]

tata izgleda da če ti fondovi napravit priliku za dokup[smiley2]

plavi: ” Sve me to podsjeća na nekakav dogovor među njima, čega ne bi smjelo biti.. ” Da, mora biti dogovor jer inace stvar nebi funkcionirala ovako savrseno. [smiley2]

…da nema dogovora, netko bi pokupio onih 3k na Končaru jučer…

Ja sam već tu urotu prokužio, hi,hi,hi i samo gledam komade a ne burzu, hi,hi,hi[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Neznam koliko se namjerno rušenje cijena isplati. Kako nisam veliki igrač pokušao sam tu metodu na jednoj manje likvidnoj dionici. Čak je i okruženje bilo povoljno, tj. bio je pad tržišta. Uspio sam je nešto srušiti, ali sam zaključio da ju je puno teže srušiti nego podignuti. Tako sam kod ponovne kupnje sam sebi digao cijenu i na kraju izgubio.

Najbolje prolaze one dionice sa kojima se ne trguje kao npr. Jelen i FNVC.
Mislim da su to jedni od zadovoljnijih dioničara danas

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ajme 5. nalog na Adrisu na 4300[smiley7]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ovo je dogovorena taktika fondova sa ciljem jeftine dokupnje…ne znam zakon dobro al vjerujem da je ovo što se danas događa protuzakonito..osobno ne prodajem dionice po ovim cijenama,jedino mi žao što nemam više slobodnog casha za dokupnju..al ako se ovako nastavi i sutra lova će biti spremna…

Najbolje prolaze one dionice sa kojima se ne trguje kao npr. Jelen i FNVC. Mislim da su to jedni od zadovoljnijih dioničara danas

….i još ako si ubo malo adrisa na 4500….ehehehheeheh [smiley2]……živjeli fondovi

Kad vidim crveno pretvaram se u bika

Nisam stigao , pobrao mi sve koleganathančetrdesetšesti.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close