Morate shvatit jednu stvar o Hrvatima – oni su veliki potrošaći. T-mobile uvjerljivo najprofitabilniji dio DT-a npr.
badava potrošnja kad uskoro nećemo imati što trošiti ako ovo potraje…
Jedno je pricati, ali slika (brojeva) govori vise od tisucu rijeci…
sva sreca da imamo kvalitetne dionice kao
IPKO-R-A………14,13%…………3.676 kn
SM86-R-A ……….9,74%……….15.592 kn
PIKR-R-A ………..9,72%…………1.099 kn
ZLAR-R-A…………8,63%………..2.085 kn
PLAG-R-A ………..6,32%…….240.000 kn
da zaustave pad CROBEXa
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
ko zna gdje bi vec zavrsili…
Dow 12,388.04 +122.91 (1.00%)
Nasdaq 2,338.03 +28.46 (1.23%)
S&P 500 1,351.78 +15.14 (1.13%)
10y bond 3.62% +0.02 (0.56%)
USD-Euro 0.682 +0.0032 (0.478%)
USD-Yen 106.740 -0.2800 (-0.262%)
USD-GBP 0.510 +0.0023 (0.454%)
Zbog čeka fondovi ne interveniraju i zaustave ili ublaže pad?
Prikazuju od početka godine dvocifrene minuse—ljudi pričaju o povlačenju udjela?–ne ide to na dobro..
Stvara se panika a najgori je stampedo kad nastupi.. [cry]
Stranog kapitala će biti ko pljeve nakon pozivnice za NATO [wink].
Gledajući kuda i kako nas ova vlast vodi, počinjem sumnjat u pozivnicu za NATO!
Zbog čeka fondovi ne interveniraju i zaustave ili ublaže pad?
Prikazuju od početka godine dvocifrene minuse—ljudi pričaju o povlačenju udjela?–ne ide to na dobro..
Stvara se panika a najgori je stampedo kad nastupi.. [cry]
mislim da vecina udjelnicara to samo ovlas prati..
A vidjet ćeš sutra kad poslije večerašnjeg Dnevnika nahrupe sa zahtjevima za prodaju udjela!
A vidjet ćeš sutra kad poslije večerašnjeg Dnevnika nahrupe sa zahtjevima za prodaju udjela!
A takvih sam se prica naslusao i prije 2-3 tjedna kada je sve ovo pocelo, pa se nista dramaticno nije dogodilo. Gospoda u fondovskim foteljama i dalje ocito stprpljivo ceka. Nakon sto su se para nabrali u proteklih par mjesecesi na daytradeu, sada sve to ocito zele kapitalizirati po sto nizim cijenama, a u prilog im ide trenutno stanje u svijetu pa peru ruke od svoje OGROMNE krivnje….
nisam to vidio od 1.1. do 1.2. pa ne znam zasto bi sad trebao vidjeti..
Kako to misliš “nije dramatično”? Crobex nezaustavljivo pada, i onda kada sva svjetska tržišta bilježe uspone, pa i po nekoliko dana za redom. Ako to nije znak da se panično prodaju udjeli u fondovima, a zbog njih najlikvidnije dionice, i to sa dobrim i odličnim fundamentima, onda ja ne znam šta je to drama… Plus toga što mislim da i strani investitori ovih dana intenzivno rade na “exit strategy” i kapitaliziraju dobit jer nam signali iz EU ne donose ništa pozitivno…