Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Oni bi ADRS po 4500…? i tata bi sine [smiley2]… zar stvarno postoji neko ko bi nakon najavljenog splitta i odlicnog 3q izvjestaja, da ne govorim o spekulacijama prodaje duhanskog dijela, bio spreman prodati ADRS ispod 5k?[smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

E moj Samodole…

Što učinia si ti od života mog?!
od života mog, od života mooooooooooooooooog?!!
zašto dao si mi ti samo praznu bol?!
samo praznu bol, samo praznu boooooooooooooool?!!!?!

[smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

nekako mise cini da su prijetnje hanfe uvijek isle u smjeru nas, malenih…dok su fondovi imali neku cudnu zastitu…..jesam li to samo ja…[smiley5]

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

Oni bi ADRS po 4500…? i tata bi sine [smiley2]… zar stvarno postoji neko ko bi nakon najavljenog splitta i odlicnog 3q izvjestaja, da ne govorim o spekulacijama prodaje duhanskog dijela, bio spreman prodati ADRS ispod 5k?[smiley2]

…osim toga uskoro i drugi dio dividende. I ja se pitam koliko još slabih (i drhtavih) ručica drži papire ADRISA??

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

nekako mise cini da su prijetnje hanfe uvijek isle u smjeru nas, malenih…dok su fondovi imali neku cudnu zastitu…..jesam li to samo ja…[smiley5]

Dojam je zbilja takav, a stvarnost to potvrđuje!

Kako već prije negdje spomenuh, zakoni vrijede za “raju”, a ostali će se već dogovoriti…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Čini mi se da su dotični položili ispit iz “Kako srušiti vrijednost dionica u najkraćem mogućem vremenu da bi zaradili još više”, za sad im dobro ide. Nalozi za prodaju niču kao gljive poslije kiše a kupnja se povukla. Zanima me koliko su daleko spremni ići?

.Uspjeh nije cilj, već sredstvo da se teži još višemu.

Ima li koji bljedoliki da je dobio slavuje od prodaje Plive Barru, nekako mi se slabo javljate, hi,hi,hi
to mi je jako sumnjivo, da nije to neka Ezopova – da je sve isplaćeno?[smiley1]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Joj, nadam se da ima! [smiley2]

A sad “Djeco, stigla je posta!”
Pitanje za gospodina Robina SamoHooda:
Nakon sto ste toliko uspjesno obranili male ulagace od napumpavanja cijena i spasili njihovu tesko stecenu imovinu, mozete li nam reci kako ih mislite spasiti od ispumpavanja? Koji je Vas sljedeci korak? Predlazem zabranu trgovanja investicijskim fondovima, a ako ni to ne uspije – opcu zabranu trgovanja na burzi.
Vita jela zelen bor, molim brzi odgovor! [smiley1]

Na Končaru se polako gricka nalog na 655 na prodaji…mogao bi se uskoro pojavit “tjerač miševa od 3000 KS”…

Dečki ne brinite, nastupa “panika” ali na strani kupnje.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Jooooooooj da mi je dati sada još200-300k.[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

New Report

Close