Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gospdine znanac odlična poslovica općenito a na samo za KMBJ.
– tu bih još nadodala, namjerno krivi savjet samo da bi prodali svoje dionice, ali gospodinu kome je sve to upućeno opraštam jer sam temeljem njegovih preporuka lijepo zaradila, a ni Vi gospdine znanac niste loši jer sam slušala i Vaše preporuke.
– najgori su mi na forumu oni koji su zaradili svojih prvih 50.000kn te ih sada hvata žudnja za gomilanjem bogatstva.
– ja sam dosta zaradila, slušam i dalje dobre savijete, a novac me nije ni najmanje pokvario kao osobu, jedino što se sada mogu puno bolje provoditi.
Pozdrav !

Sutra ni Hanfa mogla zaustaviti trgovinu nekih dionica, hi,hi,hi nadam se iz mojeg portfelja, ihihihihihihihihi[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

[smiley12]

Uopće mi se ne dopada ovakvo rušenje cijene. DLKV je koma, iznad 800 kn 20 kom na kupnji, a ukupno 608 kom.

ovo stvarno nije normalno što rade fondovi. takvo rušenje cijena. Nadam se da nitko ne nasjeda na tu igru, inače će biti pada… Umjetno pokušavaju što više srušiti tržište da bi što jeftinije dokupovali…

Najveći pritisak ja na najinteresantnije dionice. Na PBZ-u 2896 dionica na prodaji , na ATPL 733 na kupnji, DDJH je na 165 , a druga kupnja na 162,60, PTKM 33 085 kom na prodaji ,KOEI 647 kupnja, Belje kupnja jadna na 340. Treba se postaviti na kupnju, ali na koliko ?

točno, i ja sam to primijetio, da se najviše pokušava srušiti one dionice koje po općem mnijenju imaju trenutno najveću perspektivu za rast

ovo stvarno nije normalno što rade fondovi. takvo rušenje cijena. Nadam se da nitko ne nasjeda na tu igru, inače će biti pada… Umjetno pokušavaju što više srušiti tržište da bi što jeftinije dokupovali…

Je, je.. stisli su gadno. Bas me zanima koliko ce uspjeti skupiti.

Di je sad čika Samodol? Zašto njih malo ne upozorava??

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

čini se da su neke dionice već pokazale crtu otpora, barem za danas ne vjerujem da će ići niže od toga

točno, i ja sam to primijetio, da se najviše pokušava srušiti one dionice koje po općem mnijenju imaju trenutno najveću perspektivu za rast

Je, je… aj nek stisnu TNSA sa 1000 komada ak imaju muda… je, sam kaj bi planuo tak fini paketic u tili cas… sta ti cini mali spread i mali broj izdanih dionica hehe[smiley2]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

a i premali su prometi, iz čega se jasno vidi tko stoji iza svega

New Report

Close