a Srbi?? [lol]
-4%[shocked]
febo: ” a Srbi?? [lol] ” -4%[shocked]
znači bolji smo od njih
[yawn]
[
toka:
”
franci, švabe, englezi u plusu, talijani blagi minus!
”
a Srbi??
[lol]
Misliš Srbi i mi?
Vi koji ste prodali[bye] A i vi koji još niste kupili[bye]
nije još vrijeme, ovo je samo konsolidacija redova, još treba čekat pa onda po asku
Upravo pročitao večernjak, vele da su svi mirovinci u 2008 u minusu od -3,01 RBA na veći minus. Tip veli rješenje je POVEĆANJE IZDVAJANJA SA 5% na 10% ! Pa da nam mogu utuć još više love. ALI , Kolege, pa šta ak su kupovali po 60 K , ako gledaš dugoročno prodavali budu na 120 ! Kroz godinu, dvije tri , nije im važno , zar ne ??
Nek mi uzmu cijelu plaču…..konjine nesposobne!
…plovim, jedrim preko mora. Gledam more, pušim cigaretu. Osjećam se izvanredno, ja sam najbogatiji na svijetu!!!…
A šta da vam kažem, slušajmo Bana, a ostavimo se burze neko vrijeme. Najgore je što i najhladnokrvniji gube glavu… Ja imam jednak broj dionica prije korekcije, za vrijeme korekcije (možda ga čak i povećam), a imat ću je i nakon korekcije. E sad koja je njihova vrijednost… Nitko se nije bunio kad je uzimao IGH i ostale po 900,00 kn, a sad svi u šoku zbog korekcije. Ma gle čuda, nitko ne bi motiku u ruke. Zabavljajmo se ljudi!
mislim da je HT kljucan za stabilnost trzista…
ostale dionice samo slijede trend. HT raspiruje paniku!
jesam li u pravu ?
febo:
”
a Srbi?? [lol]
”
-4%[shocked]
U 3 dana su imali + 15 %, mijenjao bih se sa njima.
Neću ništa pametno reći ako kažem da nas samo mirovinci mogu izvadit odavde, najbolji primjer za to je ht.
Samo se slažu nalozi na prodaji a ht je najlakše prodat.Sumnjam da stranci izlaze iz ht-a, domaći su ga dobivali po 265,00 pa im je sad to najbolja vadiona, još uvijek prodaju sa +
Mislim da su i gospoda iz fondova svjesna da smo na rubu Ne daj Bože da pukne neki fond, ode sve u 2003…
Pa, ako su svjesna gospoda mislim da nema previše vremena za reakciju-danas, sutra, ovaj tjedan najkasnije
…plovim, jedrim preko mora. Gledam more, pušim cigaretu. Osjećam se izvanredno, ja sam najbogatiji na svijetu!!!…
A šta da vam kažem, slušajmo Bana, a ostavimo se burze neko vrijeme. Najgore je što i najhladnokrvniji gube glavu… Ja imam jednak broj dionica prije korekcije, za vrijeme korekcije (možda ga čak i povećam), a imat ću je i nakon korekcije. E sad koja je njihova vrijednost… Nitko se nije bunio kad je uzimao IGH i ostale po 900,00 kn, a sad svi u šoku zbog korekcije. Ma gle čuda, nitko ne bi motiku u ruke. Zabavljajmo se ljudi!
Vidim, kako ti uzimaš motiku dok gledaš u more i pušiš.