Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Za vladu se slažem iako niti druge ne bi bile bok zna kaj bolje, ali zašto guverner [huh]…

Zato jer se neodgovorno ponaša. Niti jedan guverner na svijetu ne najavljuje unaprijed inflaciju od 6%. Mogao je najaviti 3%, ali ne ovako. Kao da ne zna da to što guverner najavi, da će tako i biti.

Hell is Empty and all the Devils are Here

vec mi polako idu na zivce s tim prodajam!
neki lik prodao veterinu za 86!!!
mislim stvarno…
ovo je zalosno…
pa sta on misli da ce pasti na 50???
jadno…
sve su krivi majstori iz fondova koji nisu na vrijeme spasili trziste od kolapsa.
nego su cekali povoljniju kupnju… i sad kad su ljudi izgubili povjerenje u trziste dionica, sad se cude u cudu!
kljucno je dignuti ht jer je najvise “malih” ljudi ukljuceno u tu dionicu.
oni kreiraju paniku.
i izvlace novce iz fondova.
i onda ide sve kvragu!

neko brani ulpl na 3000kn, daj neka otpusti ručnu! da vidimo kako leti bar do 2821kn[cool]

živjeli!!!

šteta, nema se više cash-a. Upucao sam gdje sam mislio, a sad čekamo odbijanac, otpadanje mnogih s burze i stabilnija vremena, manju volatilnost, veću likvidnost… A i proljeće počinje ubrzo[proud]

Netko se bahati na kupnji ULPL na 3000kn [thumbsup]

Ljudi su, općenito, nalik na pse koji počnu lajati čim izdaleka začuju

Kod INGRe fondovi udaraju po asku….10kom…počelo je…

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

KOlega smijem li pitati na čemu temeljite očekivanja da dolazi odbijanac??? možda na tome što ste dokupili i što dolazi proljeće???

nadam se da ste u pravu, ali da nije žalosno bilo bi smiješno (meni osobno).
Sretno svima

šteta, nema se više cash-a. Upucao sam gdje sam mislio, a sad čekamo odbijanac, otpadanje mnogih s burze i stabilnija vremena, manju volatilnost, veću likvidnost… A i proljeće počinje ubrzo[proud]

Kod INGRe fondovi udaraju po asku….10kom…počelo je…

Počelo se pisati o tome kako su kupovali po 55-60 000 pa im možda nije svejedno..[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Astralis: ” Za vladu se slažem iako niti druge ne bi bile bok zna kaj bolje, ali zašto guverner [huh]… ” Zato jer se neodgovorno ponaša. Niti jedan guverner na svijetu ne najavljuje unaprijed inflaciju od 6%. Mogao je najaviti 3%, ali ne ovako. Kao da ne zna da to što guverner najavi, da će tako i biti.

A možda je on najavio 6 % jer očekuje 12 % ????

Čini mi se da je Opatija izgorila, Dora će se izvoditi u Bjelovaru

Dobro se HUPZ drži za cijelo vrijeme korekcije, došlo na kupnju 200 komada po 2 550.[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Slijedi već poznati scenarij. Čekanje da se nakupi prodaja i lupanje po asku od strane fondova. Ako ste prenisko na prodaji savjetujem da se maknete ili podignete barem za nekih 5 %. Mislim ako već morate prodati.Ako vam treba za kruh ili vam žena visi za vratom. ja ću svojih 14 vrsta dionica postepeno prodavati kak se bude koja digla. Svaki mjesec po jednu i to je to. najbolja zaštita od inflacije i svega ostalog. Nisu vam ni na oročenju novci sigurni, to nebi nikada napravio.

New Report

Close