Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zamolio bi godpodina na ULPL koji kupuje 70-komada na 3000 kn da odxebe,da mogu ja dokupit na nizoj razini.
Di ti je pamet ?

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Hvala,sto si se maknuo

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Nista od jeftinog IGH i LEDO , ja se mislio malo pojačat [thumbsup]

toka:

marcipan:

Ma dajte ljudi prestanite…i vlastita mater će vam postat kriva što tržište pada, ako nastavite razmišljat na takav način…

način razmišljanja!
kriva je politika kada dobre firme padaju!
jedna INGRA da se sroza na 38t, neki dan netko napisa da bi INA mogla na 1700, sve je kod nas sa ovakovom vladom moguće, i “stečaj države!”

Stečaj države ne daje moguć, nego je jedini izgledan scenarij s ovom vladom i ovakvim guvernerom

Za vladu se slažem iako niti druge ne bi bile bok zna kaj bolje, ali zašto guverner [huh]…

You either do it right or you get eliminated!

U hebote tek sad vidim cijelu sliku svega, pa kaj radite??

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Nisu slatke brige, njima je još gore. Nesmiju na ni na Wc ići, imaju valjda gusku pod stolom. pitajte Iveka![lol]

Da ti pravo kažem, ne bi ja imao ništa protiv da sam u cashu i da imam gusku pod stolom…[lol] [lol] [lol]
al dok si u dionicama i dok je ovakvo stanje…onda bolje da ne gledaš ili da sjediš na wc školjci jer bi se moglo dogoditi da kad baciš oko na crobex da se usereš u isti tren….[lol] [lol] [lol]

U hebote tek sad vidim cijelu sliku svega, pa kaj radite??

Kupujemo INGR po 38k
[thumbsup]

Evropa opet okreće u zeleno, Futuresi pokazuju da će danas biti rast u Americi, mogli bi i mi danas okrenuti u plus. Ovo mi izgleda stvarno zadnji voz za kupnju. Zbog još 5 % mogućeg pada se ne isplati riskirati 50 % porasta i to sigurnog porasta.

plavi: ” U hebote tek sad vidim cijelu sliku svega, pa kaj radite?? ” Kupujemo INGR po 38k [thumbsup]

Kakvo razbacivanje novaca!

Čestitam!!! I ja sam istog razmišljanja.Ako PBZ ne brani svoje dionice ja ću svoje braniti!!! Imam ih par stotina.Izdvojio sam keša za potrebe moje familije za godinu dana i fućka mi se.A oni neka prodaju u bezcijenje svoje dionice i spašavaju Bancu Intesa Saopaolo.!!!![bye]

koliko se ja sjećam primjerice Kostolanya čini mi se da je vrijedilo: pad cijena na velikim prometima je dobar znak, jer dionice prelaze u čvrste ruke. Vidim da se promet značajno povećava u odnosu na prošla 2 dana

evo i ja dokupio malo ingre. Pozdrav PLAVOM[lol] [lol] [lol] [lol]

New Report

Close