Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

budd:

Gdje si ti i kada zadnji puta vidio zelenilo?

zelenilo se, ne puno kad je Sanader dobio izbore…reci da nije tako…

istina zato nam sada oči ispadaju gledajući da li dolazi zeleno!
sada dltonisti uživaju![smiley]

dan je pametniji od noći

Ma dajte ljudi prestanite…i vlastita mater će vam postat kriva što tržište pada, ako nastavite razmišljat na takav način…

sami smo si krivi što nismo sad u kešu. nadam se samo da netko je, ako nije [pray]

Ma dajte ljudi prestanite…i vlastita mater će vam postat kriva što tržište pada, ako nastavite razmišljat na takav način…

hahahahaha[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

ima covjek pravo, a i osjeca se panika u zraku…

način razmišljanja!
kriva je politika kada dobre firme padaju!
jedna INGRA da se sroza na 38t, neki dan netko napisa da bi INA mogla na 1700, sve je kod nas sa ovakovom vladom moguće, i “stečaj države!”

dan je pametniji od noći

Naravno da ima veze s politikom. Jedino s politikom i ima. Nažalost, s nespobnom, korumpiranom i diletantskom politikom

[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

marcipan:

način razmišljanja!
kriva je politika kada dobre firme padaju!
jedna INGRA da se sroza na 38t, neki dan netko napisa da bi INA mogla na 1700, sve je kod nas sa ovakovom vladom moguće, i “stečaj države!”

Stečaj države ne daje moguć, nego je jedini izgledan scenarij s ovom vladom i ovakvim guvernerom

Hell is Empty and all the Devils are Here

Ljudi, oporavljamo se ! Samo je malo sramežljivije prikazan taj oporavak.Ne treba nam bid, nego lupanje po asku[wink]

A na MGMA i ATGR Raiff mirovinski cisti…….. Nije situacija toliko losa…..

Stečaj države ne daje moguć, nego je jedini izgledan scenarij s ovom vladom i ovakvim guvernerom

Ma to vi kolege govorite o vladi i guverneru u SAD-u…znam ja…
osim toga, kao što black11 reče…sami smo si krivi što nismo u cash poziciji…nije te ni dr.Ivo ni guverner silio da kupuješ dionice i da budeš u njima u ovom trenutku…pa valjda sami odlučujemo kad ćemo kupiti i prodati…
onaj tko ima casha diže u nebesa fond managere sada…i milina mu je ovo gledati…samo što bi kupio…sve tako jeftino…ali to su slatke brige…

STANJE NA BURZI

Prošli tjedan živjela sam u nadi , da će netko veliki -nešto poduzeti i spasiti nas od gubitaka, jučer sam bila
prezaposlena i nisam imala vremena pratiti burzu, a stanje minusa na kraju dana, doživjela sam kao
sveopću mržnju u Hrvatskoj. Danas nisam imala vremena studirati tko je koliko popušio, i zašto nema
ohrabrujućih naslova na biznishaeru…. do..izdilo mi…!
Ugasila sam monitor i otvorila stanje svog računa. Zaključila sam da me nitko na ovom svijetu ne može
prisiliti da prodam dionice sa gubitkom, pa dok je drugog životnog rješenja- ne prodaje se ni dlaka…
Raspitujući se o depresiji drugih ljudi zbog burze, saznala sam, da je bilo kriza i bit će. Sa sažaljenjem
gledam Radića, kako se bori da IGH ne zvizne još dole…

Pa onda, ako je takvima stalo do novca, nije me sramota reći, da ŽELIM ZARADITI JOŠ ! i
da volim svoje dionice više od svega……..PA KAKVA IM GOD BILA DANAS VRIJEDNOST !

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

budd:

Ma to vi kolege govorite o vladi i guverneru u SAD-u…znam ja…
osim toga, kao što black11 reče…sami smo si krivi što nismo u cash poziciji…nije te ni dr.Ivo ni guverner silio da kupuješ dionice i da budeš u njima u ovom trenutku…pa valjda sami odlučujemo kad ćemo kupiti i prodati…
onaj tko ima casha diže u nebesa fond managere sada…i milina mu je ovo gledati…samo što bi kupio…sve tako jeftino…ali to su slatke brige…

Nisu slatke brige, njima je još gore. Nesmiju na ni na Wc ići, imaju valjda gusku pod stolom. pitajte Iveka![lol]

New Report

Close