vise nisam, koji je sad ono na 39000, hoce skupo kupovat [angry]
…Možda je krenulo spašavanje…ali po malo…[undecid]
Pogledaj Zvijezdu !!!
Gdje je nestalo onih 200 kona kupnji…trenutno je samo 20 kom….koju ćumez
ma evo ga ljudi…Badel se zeleni…kreće odbijanac…sad smo spašeni…[lol] [lol] [lol]
Valjda zato jer očekuju ogromni porast prodaje Mirogojčeka nakon ovakvih šokova [lol]
Ovo je super gledati.
Bolje je od fimova strave.
Kako raste kupnja na INGRi. Ovo je sada jeftino ekipo, ha?
Trenutno 39% ispod ATH
Ovo je super gledati.
Bolje je od fimova strave.
bolje će biti samo gledati pad Vlade Ive Sanadera!
čekam a diočekat ću![thumbsup]
Pogledaj Zvijezdu !!! Gdje je nestalo onih 200 kona kupnji…trenutno je samo 20 kom….koju ćumez
Bez daljnjeg, ali tu i na Ledu ce se ako nista, u zadnjim sekundama skinut komad-dva s aska..ne znam koji vrag, ali netko nam sacuva leđa obicno, kad je najveci kosmar..mirovinci mozda ? Ak su kupovali po 19.000 stotine komada, valjda im je u interesu drzat uzde te dionice, pogotovo kaj je to ovdje moguce i tak na sitno.
prodavatelj je spreman prodat to šta ima za kikiriki i kokice…”sve dam samo da prodam…”
ko ima casha…nek se postavi što niže…a mi koji smo u dionicama,eh ko nam je kriv…stoji knedla u grlu…[lol]
Von Braun: ” Ovo je super gledati. Bolje je od fimova strave. ” bolje će biti samo gledati pad Vlade Ive Sanadera! čekam a diočekat ću![thumbsup]
A neki bi rekli idemo dalje.
Ma to je sve Jurcic kriv kako su neki u neko proslo vrijeme pricali..
toka: ” Von Braun: ” Ovo je super gledati. Bolje je od fimova strave. ” bolje će biti samo gledati pad Vlade Ive Sanadera! čekam a diočekat ću![thumbsup] ” A neki bi rekli idemo dalje. Ma to je sve Jurcic kriv kako su neki u neko proslo vrijeme pricali..
ja ove godine nebi platio porez