Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo nek ide ovako. Cim prije konacno neki oakvom prodajom popuse lovu tim prije ih vise necemo gledati na burzu. Navalite jos s prodajom da vas se rijesimo cim prije.

Von Braun,
Ti si zadnji koji moze kome sto prigovoriti. Koliko si ti druko na korekciju dok nisi usao u dionice?[bye]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Fond managerčići nas lijepo časte, ko ima love nek kupuje, ja i dalje vjerujem da ćemo danas završit u plusu , barem +2

cuje se skrgut zubi

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Mi smo ove godine index s najvećim padom u svijetu uz BELEX

Hell is Empty and all the Devils are Here

Von Braun,
Ti si zadnji koji moze kome sto prigovoriti. Koliko si ti druko na korekciju dok nisi usao u dionice?[bye]

sto je trazio,to je dobio a sad nek mjenja pelene

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Von Braun,

Al čovjek je ušao po koliko toliko normalnim cijenama a vi bi “sve po 10 kn”. Osvetit će vam se to, ostat ćete bez dionica. Evo Evropa prešla u plus i predtrgovanje u Americi je sve u plusu![thumbsup]

100kom na kupnji ULPL na 298x,ajde bar negdje…

Crobex: 4313.32 Promjena: -2.16%

Ljudi su, općenito, nalik na pse koji počnu lajati čim izdaleka začuju

cuje se skrgut zubi

Puca caklina [lol] [lol] [lol]

Kako se gure DLKV dole…..paketi fondova…ajme

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

vipy:

Von Braun,

sto je trazio,to je dobio a sad nek mjenja pelene

Ne bi me cudlo da je prodavao danas [tongue]

Što mislite, hoćemo li ovako cijeli dan ili odbijanac dolazi oko 11?

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

New Report

Close