Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim da su svi pesimistični , a to je najbolji orijentir (bolji od
mahovine ,zvijezda, grafova…) da uskoro dolazi do promjene trenda
,
možda već i sutra.

..evo i ja se pridruzujem pesimistima ….glupo mi je napisati da ce sutra biti bolje kad to ne mislim nego se samo nadam da bi moglo biti preokreta jer gledajuci danjasnja iskrcavanja poslije 14:00 ne mirise na dobro….znate kako se kaze…
———————————-NADA UMIRE POSLJEDNJA——————————–

Danas su ameri na -3% završili, mislim da je interesantno koje ćemo sutra granice “testirati”. Inače 100% sam u dionicama i nije mi lako sve ovo gledati. Ono što me smeta jest da fond menađeri nisu spriječili pad crobexa onaj tjedan kad je potonuo 7%. Da su samo malo povukli onaj dan kad su svjetske burze bile na +5% čisto zbog psihologije ulagača crobex bi danas bio viši bar 100-200 bodova. Lako je igrat se sa tuđim parama. Oporavak ne očekujem do sredine veljače i prestanka kineske nove godine. Nadam se da će tad brodari povući gore ako ništa drugo… Također nade polažem u izvješća… ako se tu nešto ne dogodi mislim da smo dugoročno u banani…

problem je da nema dosta novaca.. no mirovinci dobijaju svaki mjesec pa kad se skupi.. na jesen ako ne prije idemo fino prema gore.. najlosije bi bilo kad bi sad potrosili novce na neko forsirano dizanje trzista..

nek dizu nelikvidne di nema stranih fondova [smiley]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

http://finance.yahoo.com/#market_summary_asia

opet ode sve u k.. [bye]

"I think there is a world market for about five computers" Thomas Watson Sr.

para ima momci, ali ih nitko ne zeli baciti u vjetar…
danas radite nesto sto volite i nemojte ni slucajno gledati burzu..
vidimo se za tjedan dana.
god speed
[thumbsup]

problem je da nema dosta novaca.. no mirovinci dobijaju svaki mjesec pa kad se skupi.. na jesen ako ne prije idemo fino prema gore.. najlosije bi bilo kad bi sad potrosili novce na neko forsirano dizanje trzista..

nek dizu nelikvidne di nema stranih fondova [smiley]

kada pogledamo prinose(gubitke) mirovinskih fondova vidi se da su izgubili cijelu godinu za ovih patr tijedana a za zadnja dva tjedna će izgubiti još jednu godinu.
jadne li su nam mirovine kada ovakove prinose ostvaruju mirovinci a to je zato što otkupljuju dionice od fondova koje su osnovale banke osnivači tih mirovinskih fondova i tako uj krug a nas tko šmirgla.

dan je pametniji od noći

Sean
korisnik od: 22.01.2008.
broj poruka: 37

para ima momci, ali ih nitko ne zeli baciti u vjetar…
danas radite nesto sto volite i nemojte ni slucajno gledati burzu..
vidimo se za tjedan dana.
god speed

To kroz tjedan dana ponavlja se već mjesecima.[lol] [lol] [lol]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

borism:

sutra do 12 sati po mojem predviđanju će se oglasiti zse kad će biti blokade dionica u minusu nažalost scenario već tolko puta viđen bilo je bolje prije bez limita onda se u 2 dana ubilo 40 posto pa se poslije moglo normalno raditi pun sam dionica al bih bas htio da nam jos potone ajmo rec 20-30% posto crobex da se rijesim ovih dejtrejdera ipovasa i slicnih sitnih dusa

bravo majstore, svih se njih treba rijesit pa ces onda sam na burzi trejdat
druk druk druk [lol]

nije druk druk druk nego promisljanje naseg trzista
kad vani pada pada ovdje kod njih rast ovdje pad
pa nek onda rokne da vidimo na cemu smo
nek ode sve u mp3

Postanite Eu-robovi

Evo biti ću konstruktivan kao i ostali iskusne kolege na forumu, pa ću sa sigurnošću reći….
IDEMO GORE….rast je neminovan.
Trebamo izravnati pad zbog Amerike koja je već dosta otišla gore i Europe koja je takošer imala odbijanac.
Ne brinite, fondovi ne mogu zdržati više ove velike minuse koji su se stvorili nakon Nove gordine, kod nekih čak i 27% minusa u mjesec dana.
Promet pada, i pitanje je dana podrške fondova.[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Evo biti ću konstruktivan kao i ostali iskusne kolege na forumu, pa ću sa sigurnošću reći…. IDEMO GORE….rast je neminovan. Trebamo izravnati pad zbog Amerike koja je već dosta otišla gore i Europe koja je takošer imala odbijanac. Ne brinite, fondovi ne mogu zdržati više ove velike minuse koji su se stvorili nakon Nove gordine, kod nekih čak i 27% minusa u mjesec dana. Promet pada, i pitanje je dana podrške fondova.[thumbsup]

Samo ne znam s kojom lovom će dati podršku.

Von Braun:

Evo biti ću konstruktivan kao i ostali iskusne kolege na forumu, pa ću sa sigurnošću reći…. IDEMO GORE….rast je neminovan. Trebamo izravnati pad zbog Amerike koja je već dosta otišla gore i Europe koja je takošer imala odbijanac. Ne brinite, fondovi ne mogu zdržati više ove velike minuse koji su se stvorili nakon Nove gordine, kod nekih čak i 27% minusa u mjesec dana. Promet pada, i pitanje je dana podrške fondova.[thumbsup]

Samo ne znam s kojom lovom će dati podršku.

Dovoljno je da ne prodaju pa da idemo gore.
Pogledajte hrportfolio i odmarajte oči u zelenoj boji. Sad će se valjda ulagači smiriti.
Evo i Azija se oporavlja, već 3 zelena ima. Zamisli Shangai -1,5%. A pošto je jučer odletio + 8,13% , ovo baš i nije neki pad. Pa jednom moramo i mi gore.

Najviše novih bogataša je nastalo, kad su kupovali dionice u največim padovima. Pitanje je samo jeli je to dno, jer novca za dokup je sve manje.No i mišjenja nekih je da se može brez rada živjeti od dionica kupljenim kreditima. Isto ko kad kupiš auto na lizing pa ga slupaš. Isto gubiš puno, tako i sa dionicama može biti loše naložen novac.No uvijek je bilo tako da je dugoročno vrijednost dionica rasla.Može biti da čemo skoro zaboravit koje dionice posjedujemo, kad nas razveseli neki nađeni papir. ako ne nas možda dijecu možda unuke.Ne preostaje mi ovih dana ništa drugo , da pokušam svoje najbolje odradit i nešto zaradit. [cool]

New Report

Close