izgleda da je to tako u zadnjih mjesec-dva kod nas…spuštali bi se toboganom,a ne da im se penjat…možda bi kakav lift pomogao…[thumbsup]
Navikli su se sve na dugme, treba im malo kondicije, sada CROBEX je otišao na bildanje, preoblikovanje masnih naslaga u mišiće
preoblikovanje će doći za kroz 6 mjesci, a prvi rezultati će se vidjeti kroz mjesec dana,,,,,,,,,,,,,[thumbsup][lol]
marcipan:
”
izgleda da je to tako u zadnjih mjesec-dva kod nas…spuštali bi se toboganom,a ne da im se penjat…možda bi kakav lift pomogao…[thumbsup]
”
Navikli su se sve na dugme, treba im malo kondicije, sada CROBEX je otišao na bildanje, preoblikovanje masnih naslaga u mišiće
preoblikovanje će doći za kroz 6 mjesci, a prvi rezultati će se vidjeti kroz mjesec dana,,,,,,,,,,,,,[thumbsup][lol]
samo da ne preforsira u tih mjesec dana pa da ne dobije upalu misica[thumbsup]
Crobex treba biti oprezan i biti disclipiniran da nebi dobio istegnuće mišića ili čak neku veću ozljedu……….
Zato je Crobex uzeo stručnjaka i zato je u odličnim je rukama………….[thumbsup][thumbsup][lol]
ma brzo će se nabildat…malo steroida…i to je to![lol] [thumbsup]
al s tim steroidima se nije za zaje…t![lol]
sutra do 12 sati po mojem predviđanju će se oglasiti zse kad će biti blokade dionica u minusu
nažalost scenario već tolko puta viđen
bilo je bolje prije bez limita onda se u 2 dana ubilo 40 posto pa se poslije moglo normalno raditi
pun sam dionica al bih bas htio da nam jos potone ajmo rec 20-30% posto crobex
da se rijesim ovih dejtrejdera ipovasa i slicnih sitnih dusa
sutra do 12 sati po mojem predviđanju će se oglasiti zse kad će biti blokade dionica u minusu nažalost scenario već tolko puta viđen bilo je bolje prije bez limita onda se u 2 dana ubilo 40 posto pa se poslije moglo normalno raditi pun sam dionica al bih bas htio da nam jos potone ajmo rec 20-30% posto crobex da se rijesim ovih dejtrejdera ipovasa i slicnih sitnih dusa
bravo majstore, svih se njih treba rijesit pa ces onda sam na burzi trejdat
druk druk druk [lol]
A zašto bi CROBEX padao cijene dionica moraju ići dolje ako negativno rade ili u tome sektoru dolazi do ozbiljnog zastoja, mi smo premali da bi mogli stagnirati, a nismo veliki da bi mogli utjecati na cjelokupno tržište. Stoga ne obezvrijeđujemo HRV kompanije i budimo čvrsti u držanju dionica……………. Jer te dionice odnosno kompanije stvaraju taj novac……..
Vidim da su svi pesimistični , a to je najbolji orijentir (bolji od mahovine ,zvijezda, grafova…) da uskoro dolazi do promjene trenda ,možda već i sutra.
al bih bas htio da nam jos potone ajmo rec 20-30% posto crobex da se rijesim ovih dejtrejdera ipovasa i slicnih sitnih dusa
ja to ne bi nikako htio…mišljenja sam da će se tek onda “nakotit” daytrejdera i onih koji će čim se vrati malo natrag tržište, recimo naraste za 20-30% prodavat ono što su kupovali na tim niskim razinama…
evo, uzmimo za primjer HT…ima ga po 310 kuna…320 kuna…pa bilo ga je čak i po 300 kuna…ti koji su kupovali prodavat će ga na 350 kuna…i nećemo nikako do neke prave vrijednosti…
a neće tržište moć stalno rast…opet će doć do korekcije nakon nekog rasta…i tako će to trajati i trebat će dosta vremena da dionice dođu na neke razine na kojima su bile…
Vidim da su svi pesimistični , a to je najbolji orijentir (bolji od mahovine ,zvijezda, grafova…) da uskoro dolazi do promjene trenda ,možda već i sutra.
nije idemo dole jos malo po mojem sjecanju sa foruma.. jos malo dolje pa onda gore..
Po jutru se dan poznaje…….[tongue]
jel nudi ko kakav posao,kopam,orem,rezem,nosim….[lol]
Ma takve trebam, počinju radovi u vinogradu, kad možeš počet jer več kasnim sa radovima.
Radno vrijeme je od jutra do mraka[thumbsup]