Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

samo bez panike, ocito je da fondovima trebaju pare, pa zato i dolazi do istovara i navlakuse o laganom rastu pa onda bum, strpiljivo i ne kupovati i spasavati fondove,neka se spuste jos malo pa onda idemo u shooping

Doći će i dividenda Day, sve će se okrenuti i par poduzeća kada bude privatizacije u HR……….. Nije tako ružno, jedino što su svi postali day traderi

Ma jasno. Idemo dalje.[thumbsup]
Ne razumijem uopće koji je razlog za PAD, a ako je taj razlog prošao zašto tako ne idemo UP.
Sad kad bi trebali UP, postavljaju se mnoga pitanja.
Pa nije ovo radio drama ili neka sapunica. Ovo je hratska ekonomija koja se razvija i napreduje
i nikad nije bila bolja.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

A znaš čega je meni muka? Ovih koji bi htjeli pokupovati sve po 90% tnom sniženju, a da su malo više u dionicama uz pomoć pameti već jednom bi vidjeli da im se to neće ostvariti. Najgori su mi ovi drukeri poslije evo već mjesečne korekcije koji su nedavno počeli drukati. I to bez razloga, prvo amerika, onda kina, pa Indokina, pa Srbija, pa Kosovo, pa ZERP, pa poskupile režije u Zagrebu, pa otišlo povrće gore….itd. Dokle tako…. Upropastio nas je ovaj THT.[angry] Sva sreća što sam u malom minusu jer sam namirišao korekciju, ali mogu misliti kako je onima koji nisu prodavali.

Svima je očito muka…muka nam je od tržišta…ali situaciju treba prihvatiti takvom kakva je…a ne piskarat na forumu kako se sutra zelenimo iz ne znam kojih razloga, a oporavak američkog tržišta nije na vidiku (a budimo realni, od tamo je sve krenulo, pa će valjda i oporavak)…
Hvala Bogu pa nemam casha da bi htio kupovat po navedenom sniženju…pa ne spadam u te drukere da tržište ide prema dolje…kao što rekoh 100% sam u dionicama i u minusu…
Treba biti objektivan…tržište je u banani i za sada se ne nazire oporavak…nitko ne zna do kada će ovo trajatai…možda još dan-dva…ili koji mjesec…
Od subjektivnosti, zato jer je dobar dio nas u dionicama, nema ništa…svi bi htjeli da tržište raste i da nam miljenice rastu…
Iako mislim da nekakvo drukanje na forumu tipa mračnih postova (među koje bi se mogli ubrojiti i moji u ovom trenutku, jer trenutno nisam optimista šta se tržišta tiče), da ne može previše utjecati na tržište kako bi netko dokupio po nižim cijenama…i bez tog “drukanja” će uspjeti kupiti jeftino…pogotovo ako se postavi na bid prije 16.00….

Decki, mislim da je svemu kraj…sutra tonemo…
http://www.index.hr/xmag/clanak/vracaju-se-ocvali-new-kids-on-the-block/373373.aspx

Ukupno korisnika: 100
Ukupno gostiju: 38965

Je li ovo rekordan broj gostiju na Forumu?

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Ukupno korisnika: 100
Ukupno gostiju: 38965

Je li ovo rekordan broj gostiju na Forumu?

Pa puno korisnika je pod goste upisano jer ovaj forum na neobjašnjiv način tu i tam te odlogira pa se moraš ponovno ulogirat [rolleyes].

You either do it right or you get eliminated!

shortao sam danas malo DJIA nakon onog reporta usluznih djelatnosti, tu se nesto zaradilo ali sad mi muka kad vidim stanje hrv.portfelja

jao odoh na popodnevno pivce,

pozdrav ekipi sa 6 sati razlike, drzte se sutra – bit ce tobogana cini mi se kao i u US [bye]

[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!

shortao sam danas malo DJIA nakon onog reporta usluznih djelatnosti, tu se nesto zaradilo ali sad mi muka kad vidim stanje hrv.portfelja jao odoh na popodnevno pivce, pozdrav ekipi sa 6 sati razlike, drzte se sutra – bit ce tobogana cini mi se kao i u US [bye]

Vidi ovoga, ovaj druka čak i iz Amerike. A ljudi moji.[sad]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

I ja volim tobogane, kad si dijete voliš da se penješ i spuštaš,
kod nas se vole samo spuštati………….[lol] [lol] [lol]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

kolki je onda to tobogan?![lol] [lol] [lol]

Kod nas nestalo tobogana jer došli su do kraja putovanja, ako žele mogu jedino opet na novi tobogan tj. novo penjanje ako ne žele mogu u more gdje su morski psi………….[lol] [lol] [lol]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

izgleda da je to tako u zadnjih mjesec-dva kod nas…spuštali bi se toboganom,a ne da im se penjat…možda bi kakav lift pomogao…[thumbsup]

New Report

Close