Dejavue: ” Mi nismo na dnu…bojim se[pray] ” Strah mu je dobar kome mu ga je Bog dao.
Je, dobar je dok se bjezi[lol]
Čitam i smijem se,BRAVO TENKISTA, nisi sam koji je kupio po najvišoj cijeni. Ja sam kupio IGH 22.10.2007. u 10 h 9 min, skinio sam paket 100 komada po 16100 kn. Ja držim neslavan rekord. Sad mi je malo lakše jer nisam jedini ulagač na duge staze, ima nas još.[thumbsup]
Mislim da smo daleko od dna…. JAko reagiramo na lose vijesti iz vana, slabo na dobre… zamislite samo kud ce crobex otici jednom kad se zaista objavi da je SAD u recesiji…
jedino cemu se ja nadam je objava dobrih rezultata za q4 krajem ovog mjeseca da dokazemo da nemamo veze sa inozemstvom… ako toga nema mislim da cemo svi skupa trebati biti jako strpljivi da se vratimo na razine s kraja 2007
zamislite samo kud ce crobex otici jednom kad se zaista objavi da je SAD u recesiji…
Evo, vec sramezljivo najavljuju “blagu recesiju”:
hihi ivek aj priznaj da ipak trejdas da ne zardjas plivajuc u keshu..
Ako ćemo se uspoređivati sa ostalim tržištima u svijetu kao do sada ove godine, logički je da sutra idemo gore barem 5%. Neću reći baš 8,13 % ko Shangai jučer, jer sam poznat kao skroman. Vidjet ćete, gore ćemo dok ćete se najmanje nadati.[thumbsup]
od danas nam je euroduhan bjelovar na burzi …. DHBJ-R-A … ima netko nekakav stav oko ove dionice. 100% je u prvih 10 … danas se pojavila dva naloga na kupnji … na prodaji ništa. Kakova je ovo igrica?
Ako ćemo se uspoređivati sa ostalim tržištima u svijetu kao do sada ove godine, logički je da sutra idemo gore barem 5%. Neću reći baš 8,13 % ko Shangai jučer, jer sam poznat kao skroman. Vidjet ćete, gore ćemo dok ćete se najmanje nadati.[thumbsup]
joj moj dragi tenkista, kako bi rado zelio da si u pravu, ali stvarno sam pesimista jer ne vidim sto bi moglo dati pouzdanje vecim igracima (a jos vise strancima koji su se iskrcavali ko ludi) da poc nu kupovati…
sutra crobex po meni ide dolje i to jako [cry]
Vidiš negativne stvari stanu u par rečenica a da ti napišem zašto bi dionice trebale rasti i zašto će rasti trebalo bi mi 100 stranica. A svi vi koji ste prodali ste gubitnici a to će te uskoro i vidjeti.
Ma, daj ti meni napiši isto par rečenica zašto bi u skoroj budućnosti dionice trebale rasti…i ja ću biti jako zadovoljan…
Ne znam na temelju čega misliš da sam ja prodavao s gubitkom…nisam prodavao, niti neću…u dionicama sam 100%…a da sam u minusu,jesam…i to debelom…
Al mislim već mi je stvarno dosta tog drukanja i optimizma…svaki dan već posljednjih mjesec dana…”sutra idemo gore, Amerika i Azija su u zelenom…”
“sutra idemo gore,srezali su kamate…”
“sutra idemo gore, Tadić je dobio izbore..:”
“Dionice će rasti, firme i dalje posluju odlično, čemu panika?”…ne znam kako to u ovom trenutku može pomoći nama (citiram jednog kolegu s foruma), bojim se nikako…jer nije do naših firmi i kako trenutno posluju, već do globalne krize koja se odražava na sve indekse…a kao što sam rekao, mi još dodatno ovisimo o nekim faktorima…
u ovom trenutku svijetle točke na kraju tunela nema na vidiku…
oni koji misle da smo dotaknuli dno i da gore od ovog ne može, varaju se…može ovo bit još puno gore…[bye]
Čitam i smijem se,BRAVO TENKISTA, nisi sam koji je kupio po najvišoj cijeni. Ja sam kupio IGH 22.10.2007. u 10 h 9 min, skinio sam paket 100 komada po 16100 kn. Ja držim neslavan rekord. Sad mi je malo lakše jer nisam jedini ulagač na duge staze, ima nas još.[thumbsup]
Nesreća je da si kupio u gornjem picku, sreća je da je to što si kupio IGH [thumbsup]
“Dionice će rasti, firme i dalje posluju odlično, čemu panika?”…ne znam kako to u ovom trenutku može pomoći nama (citiram jednog kolegu s foruma), bojim se nikako…jer nije do naših firmi i kako trenutno posluju, već do globalne krize koja se odražava na sve indekse…a kao što sam rekao, mi još dodatno ovisimo o nekim faktorima… u ovom trenutku svijetla točke na kraju tunela nema na vidiku… oni koji misle da smo dotaknuli dno i da gore od ovog ne može, varaju se…može ovo bit još puno gore…[bye]
A znaš čega je meni muka?
Ovih koji bi htjeli pokupovati sve po 90% tnom sniženju, a da su malo više u dionicama uz pomoć pameti
već jednom bi vidjeli da im se to neće ostvariti. Najgori su mi ovi drukeri poslije evo već mjesečne korekcije koji su nedavno počeli drukati. I to bez razloga, prvo amerika, onda kina, pa Indokina, pa Srbija, pa Kosovo, pa ZERP, pa poskupile režije u Zagrebu, pa otišlo povrće gore….itd. Dokle tako….
Upropastio nas je ovaj THT.[angry]
Sva sreća što sam u malom minusu jer sam namirišao korekciju, ali mogu misliti kako je onima koji nisu prodavali.