Je li tko uspio uloviti uzročno-posljedičnu i funkcionalnu vezu između temperature i kretanja cijena na burzi!
Čini mi se da su cijene rasle dok je vanjska temperatura padala!
Dakle, gledajmo u nebo i molimo Boga za što hladniju zimu.
i onda kad pogledam ono na nižim razinama nego prije ! Valjda je svima postalo jasno da se crobex konstantno odbija od 4500 i da to znači najvjerovatnije nižu razinu. Molio bih da se ne huška na tipa parole “idemo gore” i sl ,jer do sada su od toga profitirali samo fondovi koji se lijepo iskrcavaju na nama koji upadamo u kupovnu zamku puni entuzijazma ,zasada je ovdje najvrijednija dionica CASH-R-A
Evo tko je urokao US:
http://www.cnbc.com/id/23012585
Najbolja je slika “intelektualca”. [lol] [lol] [lol]
Obratite se HANFI ako imate dokaze za bilo šta a nemojte iznosit paušalne ocjene. I molim vas definiciju vrijednosnog papira sumnjive kvalitete?
ingra na 60 000 recimo..
optima
ima jos ali ovi nekako bodu u oko..
recimo ovako dizo sam margin i u par banaka su mi rekli da si im popunjene kvote za pojedine dionica(atpl,ingra..)sad da ste vi banka ili fond koje bi dionice spustili za 20-30% koje su ljudi dali u zalog a sigurno imaju uvid u to
uff…baš gledam…ameri se crvene…opet,,,[bye][bye]
recimo ovako dizo sam margin i u par banaka su mi rekli da si im popunjene kvote za pojedine dionica(atpl,ingra..)sad da ste vi banka ili fond koje bi dionice spustili za 20-30% koje su ljudi dali u zalog a sigurno imaju uvid u to
To znači da je zainetersiranost za te dionice velika. Uskoro idu jako gore. [thumbsup]
St.Louis: ” recimo ovako dizo sam margin i u par banaka su mi rekli da si im popunjene kvote za pojedine dionica(atpl,ingra..)sad da ste vi banka ili fond koje bi dionice spustili za 20-30% koje su ljudi dali u zalog a sigurno imaju uvid u to ” To znači da je zainetersiranost za te dionice velika. Uskoro idu jako gore. [thumbsup]
Ili jako dolje, ako dođe do novih margin callova….
Poba ima problema sa zauzetim kvotama na HT, ATPL, INGR, KOEI, ADRS.
Pitam, kako to? kaze, to su najcesce ljudi dodavali na portfelje kod margin call-ova.
Poba ima problema sa zauzetim kvotama na HT, ATPL, INGR, KOEI, ADRS. Pitam, kako to? kaze, to su najcesce ljudi dodavali na portfelje kod margin call-ova.
A jel onda ne daju dodavanje tih dionica ni kod novih margin call-ova ili to vrijedi samo za kupovanje?
CEBA niti ne daje nove kredite jedino prolongira stare.[cool][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]